In samenwerking met Wisselwerkers organiseert Avans+ op vrijdag 3 juli van 11.00 tot 12.30 uur een gratis webinar ‘Strategie na corona’ voor bestuurders, (con)rectoren en schoolleiders uit het po/ vo.

Voor wie is dit interessant?

Dit webinar is bedoeld voor bestuurders, (con)rectoren en schoolleiders uit het (speciaal) po, vo en mbo.

Wannneer?

Vrijdag 3 juli 11.00-12.30 uur in een online bijeenkomst

Programma

Als bestuurder en schoolleider in het onderwijs is complexiteit je niet vreemd. Echter de coronacrisis zorgt voor aanhoudende turbulentie met grote blijvende impact op primaire processen. In de afgelopen maanden heb je je organisatie in deze crisissituatie geleid. Ondanks de stress en hectiek ontstonden er (onder druk) ook mooie dingen: in je organisatie, het onderwijs en de samenwerking.


Hoe houden we nu en straks de goede dingen vast en borgen we deze in onze organisatie? Wat moet beter? Waar pakken we door? Hoe kunnen we dit faciliteren en zorgen dat wij met onze professionals tot concrete voorstellen komen die we komend schooljaar meteen een plek kunnen geven in onze organisatie? Als bestuurder en/ of schoolleider wil je antwoorden op deze vragen om vervolgens wel overwogen keuzes te kunnen maken. In het webinar laten we zien hoe je dit aan kunt pakken. Dr. Berit Lindemann en Dr. Kim van Eijck (werkzaam bij Wisselwerkers) verzorgen dit webinar. Zij zijn ervaren in het faciliteren van actie-onderwijs en verandertrajecten.

 

Deelname

Deelnemen aan dit webinar is gratis.

Inschrijven

Ben jij er ook bij? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier!
Een dag voorafgaand aan de webinar ontvang je via mail van ons een link naar de zoomsessie.