Hoe we met elkaar werken is in een razend tempo veranderd ten opzichte van vroeger. Wat vroeger een succesmethode was werkt nu niet meer. Zo vraagt het werken met verschillende generaties op één werkvloer om vernieuwend leiderschap. Daardoor lijken vertrouwde routines vandaag de dag minder goed te werken voor het succesvol aansturen en beïnvloeden van mensen. Dit stelt veel leiders, zoals bestuurders, managers en ook coördinatoren voor de grote vraag hoe men meerwaarde kan toevoegen en goede resultaten kan behalen met minder moeite. Het antwoord ligt ook in het vergroten van je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap.

Persoonlijk leiderschap gaat over vormgeven van je eigen leven in verbinding met de ander. Investeren in leiderschap is een directe investering in jezelf.

Na het volgen van deze masterclass heb je een stevige investering gedaan in jouw persoonlijk leiderschap. Invloed uitoefenen op een ander begint altijd bij jezelf. Met waardering voor wat je bereikt hebt en een open vizier voor datgene wat je nog zou willen bereiken krijg je zicht op wat morgen beter kan. In deze masterclass krijg je informatie aangereikt uit de filosofie, psychologische en sociologische inzichten.

Kern onderwerpen van het programma:
-    Het werken met verschillende generaties kan tot vernieuwde inzichten leiden voor de gehele organisatie
-    De organisatie wordt weerbaarder voor verandering door af en toe stil te staan bij onszelf
-    Krijg beter zicht op hoe je verzuim kunt verlagen door het professionaliseren van leiderschap
-    Krijg inzicht hoe risico’s in organisaties verkleint kunnen worden door het goed toepassen van persoonlijk leiderschap

Over de spreker: Prof. Dr. Gabriël Anthonio 

Prof. Dr. G. Anthonio is een ervaren zorgprofessional en -bestuurder, bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen in de Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid, en partner bij de Galan Groep in Baarn. Daarnaast ondersteunt hij als coach en adviseur het topkader in het bedrijfsleven, publieke organisaties en politiek.

Praktische informatie:

  • Wanneer: 20 november 2024, dagprogramma (tijden volgen)
  • Locatie: Hoofdkantoor Avans+, Claudius Prinsenlaan 140 in Breda
  • Wat: Inspirerende interactieve masterclass van Prof. Dr. Gabriël Anthonio inclusief gesigneerde versie van zijn laatste boek “Stilstaan bij Persoonlijk Leiderschap”
  • Kosten: Reguliere prijs €450,-, maar voor Avans+ alumni €395,-

Inschrijven voor deze masterclass

Wil jij jezelf direct inschrijven voor deze masterclass? Dat kan via het formulier op onze Alumni pagina.