Skip to main content

Veelgestelde vragen

Categorie
Categorieën

Zijn er vrijstellingsmogelijkheden binnen de fysiotherapie masteropleidingen?

Ja, na aanmelding voor de opleiding kan in overleg met de betreffende opleidingsmanager een vrijstellingsverzoek ingediend worden bij de examencommissie. Generieke vrijstelling o.b.v. een eerder gevolgde master gespecialiseerde fysiotherapie in Nederland voor module EBP en het afstudeerproject. Dit komt erop neer dat indien men reeds master is men een 2e fysiotherapie master kan volgen in slechts 1 ¾ jaar.

Bedankt voor je feedback!

Is er een uiterste inschrijfdatum?

We hanteren voor onze fysiotherapie opleidingen geen uiterste inschrijfdatum. Wel adviseren wij om dit uiterlijk 6 weken voor de start van de opleiding te doen omdat je 6 weken voor de start van de module al toegang krijgt tot het lesmateriaal en de systemen. Hierdoor kan je je al voorbereiden voordat de opleiding daadwerkelijk start.

Bedankt voor je feedback!

Is het mogelijk om de cursus bij mij binnen het bedrijf te laten uitvoeren (incompany)?

Ja dit is zeker mogelijk. Als er binnen het bedrijf meerdere mensen zijn die hetzelfde willen leren is het mogelijk om vanuit Avans+ een incompany traject te laten uitvoeren. Dit wordt financieel aantrekkelijk bij 6 of meer mensen.

Bedankt voor je feedback!

Welke PE dag kan ik volgen voor het register waarin ik sta ingeschreven?

Je mag een keuze maken uit alle masterclasses of PE dagen die staan vermeld onder het opleidingscluster Personal & Corporate Finance. Kies een dag uit die jou interessant lijkt en schrijf je eenvoudig in! 

Bedankt voor je feedback!

Welke software wordt er gebruikt in de opleiding BIM Engineer?

Tijdens de BIM Engineer opleiding krijg je (studenten)licenties voor Revit, Navisworks, BIM 360, Solibri, BIMCollab en Simplebim. De software kun je op je eigen laptop installeren en gebruiken.

Bedankt voor je feedback!

Zijn er instroom eisen voor de postbachelor Chemisch analist?

Er is geen specifieke instroom eis voor de opleiding. Mocht je twijfelen over het niveau wat je aan zou kunnen dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Bedankt voor je feedback!

Wat houdt een assessment bij Avans+ precies in?

Indien je niet over de juiste vooropleiding beschikt kan het zijn dat je een toelatingsassessment dient af te leggen. Klik hier voor meer informatie over het toelatingsassessment.

Bedankt voor je feedback!

Is er verplichte literatuur?

Binnen de fysiotherapie opleidingen wordt geen gebruik gemaakt van verplichte literatuur. Via blackboard is wel in te zien welke literatuur er aanbevolen wordt om aan te schaffen.

Bedankt voor je feedback!

Waar kan ik boeken/software bestellen voor de HIT-W opleiding?

Boeken voor de HIT-W opleiding kunnen via Avans+ worden besteld. 2 weken voorafgaand aan de opleiding ontvang je hierover meer informatie.

Bedankt voor je feedback!

Krijg ik een geaccrediteerd diploma na de postbachelor chemisch analist?

Nee het diploma is een Avans+ postbachelor diploma, welke niet is erkend door de NVAO of andere instanties.

Bedankt voor je feedback!