Skip to main content

Veel gestelde vragen

Categorie
Categorieën

Waar vind ik de Algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Bedankt voor je feedback!

Wat zijn de opleidingskosten?

Onder het tabblad 'Praktische informatie' op een opleidingspagina vind je informatie betreffende de opleidingskosten en betaalmogelijkheden.

Bedankt voor je feedback!

Vanaf wanneer moet ik PE punten/uren halen.

Je dient je PE punten/uren te behalen vanaf het jaar dat volgt op het jaar waarin je bent geslaagd voor de opleiding. Bijvoorbeeld: je hebt jouw diploma behaald in 2018, dan dien je vanaf 2019 PE punten/uren te behalen.

Bedankt voor je feedback!

Wat zijn de lestijden / dagen / locatie(s) van de fysiotherapie masteropleidingen?

Lestijden zijn op maandag t/m donderdag van 13:30-20:30 en op vrijdag van 09:30-16:30 met een uur pauze tussendoor. De data en locaties kunnen verschillen en zijn te vinden via de betreffende opleidingspagina op onze website. Vraag ook naar de mogelijkheden om (delen van) de opleiding op een eigen locatie te doen als je 15 deelnemers of meer bij elkaar hebt.

Bedankt voor je feedback!

Zijn er vrijstellingsmogelijkheden binnen de fysiotherapie masteropleidingen?

Ja, na aanmelding voor de opleiding kan in overleg met de betreffende opleidingsmanager een vrijstellingsverzoek ingediend worden bij de examencommissie. Generieke vrijstelling o.b.v. een eerder gevolgde master gespecialiseerde fysiotherapie in Nederland voor module EBP en het afstudeerproject. Dit komt erop neer dat indien men reeds master is men een 2e fysiotherapie master kan volgen in slechts 1 ¾ jaar.

Bedankt voor je feedback!

Wanneer krijgen ik toegang tot de lesmaterialen en onderwijssystemen?

6 weken voor de start van de opleiding, dan wel 6 weken voor de start van de nieuwe module, ontvang je de benodigde toegang tot de lesmaterialen en onderwijssystemen.

Bedankt voor je feedback!

Is er verplichte literatuur?

Binnen de fysiotherapie opleidingen wordt geen gebruik gemaakt van verplichte literatuur. Via blackboard is wel in te zien welke literatuur er aanbevolen wordt om aan te schaffen.

Bedankt voor je feedback!

Is er een uiterste inschrijfdatum?

We hanteren voor onze fysiotherapie opleidingen geen uiterste inschrijfdatum. Wel adviseren wij om dit uiterlijk 6 weken voor de start van de opleiding te doen omdat je 6 weken voor de start van de module al toegang krijgt tot het lesmateriaal en de systemen. Hierdoor kan je je al voorbereiden voordat de opleiding daadwerkelijk start.

Bedankt voor je feedback!

Waar kan ik boeken/software bestellen voor de HIT-W opleiding?

Boeken voor de HIT-W opleiding kunnen via Avans+ worden besteld. 2 weken voorafgaand aan de opleiding ontvang je hierover meer informatie.

Bedankt voor je feedback!

Welke software wordt er gebruikt in de opleiding BIM Engineer?

Tijdens de BIM Engineer opleiding krijg je (studenten)licenties voor Revit, Navisworks, BIM 360, Solibri, BIMCollab en Simplebim. De software kun je op je eigen laptop installeren en gebruiken.

Bedankt voor je feedback!