Skip to main content

Management & Bedrijfskunde

Management en bedrijfskunde

Wilt u van handelen op uw boerenverstand naar werken vanuit een theoretische onderbouwing met een opleiding management? Met onze management opleidingen en opleidingen bedrijfskunde krijgt u meer inzicht in uw bedrijfsvoering en meer vertrouwen in uw leidinggevende vaardigheden.

Management opleiding en master Bedrijfskunde

We bieden management en bedrijfskunde opleidingen op verschillende (management)niveaus. Daarnaast zijn de opleidingen geschikt voor vrijwel alle branches. Alle management opleidingen zijn opgedeeld in opleidingsclusters, namelijk BedrijfskundeLeiderschap, Verandermanagement, Projectmanagement, HRM en Finance, IT management,  Strategisch management, Bedrijfsprocessen en Marketing en Sales. Al deze opleidingsclusters vindt u hieronder in een overzicht.

Van management opleidingen tot master bedrijfskunde

Voor ieder leertraject kent Avans+ een oplossing met een opleiding management die volledig is afgestemd op uw situatie. Ons aanbod varieert van losse trainingen en management opleidingen van een dag(deel) tot een complete bedrijfskundige master opleiding (bijvoorbeeld MBA of master of Strategic Management). Op deze manier kunt u zich altijd blijven ontwikkelen binnen uw vakgebied met een professionele management cursus van Avans+.

Aan de slag met uw businesscase tijdens de management opleidingen

In onze management opleidingen staat uw praktijk centraal. U past namelijk uw eigen praktijk toe tijdens een opleiding bedrijfskunde of management opleiding. Door nauwe samenwerking met mededeelnemers leert u tevens veel van elkaar tijdens een van onze management cursussen. Ook gaat u aan de slag met zowel de inhoudelijke kant van het vak (theorie, methodiek) als de kant van de vaardigheden (persoonlijke ontwikkeling). Stuk voor stuk worden onze opleidingen Management en bedrijfskunde samengesteld en onderhouden door experts met bewezen praktijkervaring, hierdoor is uw management opleiding altijd actueel. De lesbijeenkomsten worden verzorgd door professionals uit uw beroepspraktijk.

Anderen over onze opleiding Management en bedrijfskunde

Deelnemers van onze management cursus gebruiken woorden als ‘interactief’, ‘verrijkend’ en ‘goede mix tussen theorie en praktijk’ om onze management opleiding te omschrijven. Daarnaast geven deelnemers van de opleiding management aan dat zij veel waarde hechten aan het leren van en met elkaar, maar ook dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen om nieuwe theorie toe te passen in hun eigen praktijk dankzij onze opleiding Management. Ga naar onze referentiepagina als je meer wilt weten over de ervaringen van onze deelnemers.

Neem contact op over onze bedrijfskunde en management opleidingen

Bent u nog niet zeker of een korte opleiding bedrijfskunde, een bedrijfskundige masteropleiding of juist een management opleiding het best bij u past? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag meer duidelijkheid te krijgen!

lees meer

Kies uit 9 opleidingsclusters binnen Management & Bedrijfskunde

Maatwerk voor uw business case?
Lees hier meer
bekijk alle 25 opleidingen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • Ik heb deze opleiding met een paar collega’s gevolgd, dat was zeer voordelig. We kunnen samen aan de slag en elkaar scherp houden binnen de huidige én toekomstige projecten.

  testimonial-bkm-evavanurk
  Eva van Urk
  Opleidingsadviseur
 • Ik heb echt weer genoten van het studeren. De periode is erg intensief geweest, maar zeker de moeite waard!

  testimonial-bkm-martinbeuker
  Martin Beuker
  Eerstelijns manager
 • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

  testimonial-bkm-moniquevanwinkel
  Monique van Winkel
  Projectmanager
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit