“Avans+ is gericht op de toekomst. Altijd bezig zichzelf te ontwikkelen. We hebben niet voor niets een plus achter onze naam. Die plus is waarmee we samen het verschil willen maken, waarmee we ons onderscheiden van de rest. Die plus is dan ook het belangrijkste dat we professionals mee willen geven.

Pas jij bij Avans+?

Avans+ richt zich op professionals die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Die geen genoegen nemen met de status quo. Die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, meer kennis, meer vaardigheden en meer verdieping. Mensen die het verschil willen en durven maken. Die zichzelf steeds weer willen overtreffen.

Met een plus achter je naam bereik je meer

Als je denkt dat je er al bent, dan ben je bij Avans+ aan het verkeerde adres. Wij zijn ervan overtuigd dat je met een plus achter je naam meer bereikt. En we doen er alles aan om samen met jou die plus waar te maken. Iedere dag weer. En jij?”

Coen Toebosch, directeur Avans+

Hoe zorgen wij voor jouw plus?

Heb je de motivatie en ambitie om elke dag beter te worden in jouw vak? Avans+ helpt je om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Om een optimale prestatie te kunnen neerzetten, is niet alleen professionele ontwikkeling een vereiste. Wij geloven we dat je alleen goed kunt presteren, wanneer je zowel op professioneel als persoonlijk vlak het beste uit jezelf weet te halen. Door dit direct in je eigen werkomgeving toe te passen, profiteert ook je werkgever van jouw ontwikkeling. Een win-win situatie.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Persoonlijk advies om je leerroute te bepalen
 • Jouw ambities en die van jouw organisatie staan centraal
 • Aandacht voor persoonlijke groei
 • De lesstof omvat altijd de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied
 • Experts uit het werkveld bieden je praktische kennis en vaardigheden
 • Vergroting van jouw netwerk en kennisuitwisseling met mededeelnemers

Hoe gaan we te werk?

Een opleiding kiezen
Je wil een opleiding volgen, maar hoe weet je welke opleiding het beste bij je past? Jouw traject bij Avans+ begint altijd met een gericht persoonlijk advies. In een persoonlijk gesprek stemmen we jouw verwachtingspatronen en leerdoelen op elkaar af. Hierbij vormen jouw eigen werksituatie en de situatie van jouw organisatie de leidraad. De uitkomst van dit gesprek stelt je in staat een afgewogen keuze te maken voor een opleiding, met mijlpalen en gerichte resultaten in het vooruitzicht.

Onze opleidingen in de praktijk
Je hebt een keuze gemaakt en gaat opnieuw ‘de schoolbanken in’. Toch zal jouw ervaring anders zijn dan het studeren van vroeger. Onze opleidingen draaien namelijk altijd om het resultaat voor deelnemer én opdrachtgever. Dit willen we bereiken door tijdens de opleiding voortdurend de werksituatie van deelnemers centraal te zetten. Zo kun je meteen je opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Je volgt je opleiding in een groep ambitieuze professionals. Hierdoor is met elkaar sparren altijd uitdagend en kun je van elkaar leren.

Gedurende je opleiding krijg je de volgende leervormen aangeboden:

 • Interactieve colleges over theoretische concepten en actuele inzichten
 • Innovatieve manieren van leren, zoals training on the job en e-learning
 • Inbreng van eigen cases in het ontwikkeltraject
 • Praktijkopdrachten die worden toegepast in je eigen bedrijf
 • Groepsopdrachten in de bedrijven van jouw mededeelnemers
 • Intervisie, supervisie en coaching

Evaluatie
Nadat je de opleiding hebt afgerond evalueren we samen het verloop van jouw traject. Daarbij kijken we ook of je jouw leerdoelen hebt behaald. Bij afsluiting met een voldoende ontvang je van Avans+ een certificaat, diploma of getuigschrift.

Begeleiding door professionals
Onze docenten, trainers en adviseurs zijn ervaringsdeskundigen met een bewezen staat van dienst. Zij zijn medeverantwoordelijk voor het invullen en uitvoeren van jouw opleiding. Door hun jarenlange praktijkervaring realiseren zij de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden.