Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Verpleegkunde opleidingen Avans+

Verpleegkunde opleidingen

Wil je je blijven ontwikkelen, op de hoogte blijven van alle innovaties? Ben je er klaar voor om je te verdiepen of te verbreden in jouw vakgebied? Bekijk dan onze opleidingen Verpleegkunde en Welzijn! Onze Verpleegkunde en Welzijn opleidingen zijn er in bachelor en postbachelor niveau en leiden je op tot een zelfstandige professional. 

Reviews verpleegkunde opleidingen Avans+

Als je overweegt een opleiding te gaan doen dan is het fijn om de ervaring van anderen te lezen. Bekijk hier de ervaringen van (oud)deelnemers met onze Verpleegkunde en Welzijn opleidingen. 

Waarom bij Avans+

 • Persoonlijk advies wat kan leiden tot verkorte leertrajecten;
 • De beste docenten uit de praktijk;
 • Pas het geleerde vanaf dag 1 toe in je werk;
 • Meerdere startmomenten en locaties door heel Nederland;
 • Deelnemers geven ons gemiddeld een 8,5

Opleidingen Verpleegkunde & Welzijn

We bieden verschillende innovatieve opleidingen in de zorg aan in meerdere opleidingsniveaus: Bachelor of Nursing (hbo-v),  Huisartsenzorg (POH-PVK) Psychiatrische zorg (SPV),TransferverpleegkundigeJeugdgezondheidszorgOuderenzorg en Wijkverpleegkunde opleidingen. Daarnaast kunnen we veel opleidingen als Maatwerk of incompany opleiding aanbieden.

Opleiding verpleegkundige, praktijkondersteuner of ouderenzorg

Onze opleidingsmanagers staan altijd voor je klaar om mee te denken en jou een goed ontwikkeladvies te geven. Zo vind je altijd de opleiding die bij je past. Onze opleidingen zijn praktijkgericht waarin je ook veel van je medestudenten kan leren. Doordat we meerdere malen per jaar starten en op veel locaties kun je altijd even pauzeren en weer verder gaan wanneer het jou schikt. Door de vele verkorte trajecten boek je veel tijdwinst. We beiden opleidingen los aan of als incompany traject. Onze opleidingen zijn klaar voor de toekomst, jij ook?

  Van trainingen tot postbachelor opleidingen in de zorg

  Je kunt verpleegkunde leertrajecten volgen variërend van trainingen van enkele dagdelen tot volledige postbachelor opleiding verpleegkundige. Heb je nog geen idee welke verpleegkundige opleiding of training verpleegkunde het best bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

  De praktijkondersteuner of verpleegkundige opleiding die je via Avans+ volgt, is altijd praktijkgericht en biedt jou daarnaast de meest recente theorie die je nodig hebt om jouw vak optimaal uit te oefenen. In onze opleidingen verpleegkunde staat zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling voorop. Het gaat er uiteindelijk om wat je in de dagelijkse praktijk gaat hebben aan je opleiding tot verpleegkundige. Onze verpleegkundige opleidingen hbo zijn daarom ontwikkeld voor en door mensen uit de betreffende zorgsector. Bovendien dragen ervaren en deskundige docenten hun kennis tijdens een van de hbo opleidingen zorg aan je over.

  Anderen over onze opleiding verpleegkundige of praktijkondersteuner

  Deelnemers typeren onze gezondheidszorg opleidingen met woorden als ‘inspirerend’, ‘praktijkgericht’, ‘afwisselend’ en ‘leuk’. Daarnaast hechten zij veel waarde aan de praktijkdocenten, maar ook zeker aan de groepsdynamiek die ontstaat tussen de deelnemers. Benieuwd wat onze oud-deelnemers van onze post hbo verpleegkunde opleidingen vinden? Bekijk onze referenties van onze post hbo verpleegkunde opleidingen binnen de zorg.

  Neem contact op 

  Ben je er niet zeker van of je in aanmerking komt voor de opleiding verpleegkundige in kwestie of heb je vragen over onze opleidingen in de zorg en welzijn? Neem dan contact op met Avans+. We helpen je graag bij het maken van een keuze voor een van onze post hbo verpleegkunde opleidingen.

  Lees meer

  Kies uit 5 opleidingsclusters binnen Verpleegkunde & welzijn

  Wijkzorg opleidingen
  Ouderenzorg opleidingen
  Incompany en maatwerk-opleidingen verpleegkunde
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Meer weten over de motivatie van onze deelnemers? Bekijk de video.
  Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.