Skip to main content

Bezoek onze open dag op zaterdag 7 oktober in Breda. Klik hier voor meer informatie.

afbeelding zorg

Verpleegkunde opleidingen

Wil je je blijven ontwikkelen, op de hoogte blijven van alle innovaties? Ben je er klaar voor om je te verdiepen of te verbreden in jouw vakgebied? Bekijk dan eens onze opleidingen verpleegkunde. We bieden verschillende innovatieve opleidingen in de zorg aan: hbo-verpleegkundige in allerlei varianten, huisartsenzorg (POH-PVK) waarin je je ontwikkelt tot een professionele aanwinst voor de praktijk, psychiatrische zorg (SPV), transferverpleegkundige, jeugdgezondheidszorg en verpleeghuiszorg.  

Waarom bij Avans+

  • Persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer
  • Ervaren docenten uit de praktijk
  • Deelnemers geven ons gemiddeld een 8,5

Opleiding verpleegkundige of praktijkondersteuner

Onze opleidingsmanagers staan altijd voor je klaar om mee te denken en jou een goed ontwikkeladvies te geven. Zo vind je altijd de opleiding die bij je past. Onze opleidingen zijn praktijkgericht waarin je ook veel van je medestudenten kan leren. Doordat we meerdere malen per jaar starten en op veel locaties kun je altijd even pauzeren en weer verder gaan wanneer het jou schikt. Door de vele verkorte trajecten boek je veel tijdwinst. We beiden opleidingen los aan of als incompany traject. Onze opleidingen zijn klaar voor de toekomst, jij ook?

Trainingen tot postbachelor opleidingen in de zorg

Je kunt verpleegkunde leertrajecten volgen variërend van trainingen van enkele dagdelen tot volledige postbachelor opleiding verpleegkundige. Heb je nog geen idee welke verpleegkundige opleiding of training verpleegkunde het best bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Praktijkgericht en meest recente theorie binnen jouw verpleegkundige opleiding

De praktijkondersteuner of verpleegkundige opleiding die je via Avans+ volgt, is altijd praktijkgericht en biedt jou daarnaast de meest recente theorie die je nodig hebt om jouw vak optimaal uit te oefenen. In onze opleidingen verpleegkunde staat zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling voorop. Het gaat er uiteindelijk om wat je in de dagelijkse praktijk gaat hebben aan je opleiding tot verpleegkundige. Onze verpleegkundige opleidingen hbo zijn daarom ontwikkeld voor en door mensen uit de betreffende zorgsector. Bovendien dragen ervaren en deskundige docenten hun kennis tijdens een van de hbo opleidingen zorg aan je over.

Anderen over onze opleiding verpleegkundige of praktijkondersteuner

Deelnemers typeren onze gezondheidszorg opleidingen met woorden als ‘inspirerend’, ‘praktijkgericht’, ‘afwisselend’ en ‘leuk’. Daarnaast hechten zij veel waarde aan de praktijkdocenten, maar ook zeker aan de groepsdynamiek die ontstaat tussen de deelnemers. Benieuwd wat onze oud-deelnemers van onze post hbo verpleegkunde opleidingen vinden? Bekijk onze referenties van onze post hbo verpleegkunde opleidingen binnen de zorg.

Neem contact op over onze verpleegkundige opleiding

Ben je er niet zeker van of je in aanmerking komt voor de opleiding verpleegkundige in kwestie of heb je vragen over onze opleidingen in de zorg en welzijn? Neem dan contact op met Avans+. We helpen je graag bij het maken van een keuze voor een van onze post hbo verpleegkunde opleidingen.

Lees meer

Kies uit 6 opleidingsclusters binnen Verpleegkunde & welzijn

Incompany en maatwerk-opleidingen verpleegkunde
Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Meer weten over de motivatie van onze deelnemers? Bekijk de video.
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.