Skip to main content

Verpleegkunde & Welzijn

Bekijk opleidingsclusters
afbeelding zorg

Ben je er klaar voor om je te verdiepen of te verbreden in jouw vakgebied? We bieden verschillende opleidingen in de zorg aan: van verpleegkundige in allerlei sectoren tot praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk. Je bent bij ons dus aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een opleiding verpleegkundige en een opleiding binnen welzijn.

Opleiding verpleegkundige of praktijkondersteuner

Met onze opleidingen verpleegkunde kun je jezelf altijd verder ontwikkelen. Zoek je naar een postbacheloropleiding tot verpleegkundige of tot praktijkondersteuner? Al onze verpleegkundige opleidingen zijn verdeeld in verschillende opleidingsclusters, namelijk Huisartsenzorg en Jeugdgezondheidszorg, Wijkverpleegkundige zorg. Ook bieden we de Bachelor Verpleegkunde aan. Deze clusters vind je in onderstaand overzicht. Wij bieden ook mogelijkheden tot maatwerktrajecten aan. 

Trainingen tot postbachelor opleidingen in de zorg

Je kunt verpleegkunde leertrajecten volgen variërend van trainingen van enkele dagdelen tot volledige postbachelor opleiding verpleegkundige. Heb je nog geen idee welke verpleegkundige opleiding of training verpleegkunde het best bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Praktijkgericht en meest recente theorie binnen jouw verpleegkundige opleiding

De praktijkondersteuner of verpleegkundige opleiding die je via Avans+ volgt, is altijd praktijkgericht en biedt jou daarnaast de meest recente theorie die je nodig hebt om jouw vak optimaal uit te oefenen. In onze opleidingen verpleegkunde staat zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling voorop. Het gaat er uiteindelijk om wat je in de dagelijkse praktijk gaat hebben aan je opleiding tot verpleegkundige. Onze verpleegkundige opleidingen hbo zijn daarom ontwikkeld voor en door mensen uit de betreffende zorgsector. Bovendien dragen ervaren en deskundige docenten hun kennis tijdens een van de hbo opleidingen zorg aan je over.

Anderen over onze opleiding verpleegkundige of praktijkondersteuner

Deelnemers typeren onze gezondheidszorg opleidingen met woorden als ‘inspirerend’, ‘praktijkgericht’, ‘afwisselend’ en ‘leuk’. Daarnaast hechten zij veel waarde aan de praktijkdocenten, maar ook zeker aan de groepsdynamiek die ontstaat tussen de deelnemers. Benieuwd wat onze oud-deelnemers van onze post hbo verpleegkunde opleidingen vinden? Bekijk onze referenties van onze post hbo verpleegkunde opleidingen binnen de zorg.

Neem contact op over onze verpleegkundige opleiding

Ben je er niet zeker van of je in aanmerking komt voor de opleiding verpleegkundige in kwestie of heb je vragen over onze opleidingen in de zorg en welzijn? Neem dan contact op met Avans+. We helpen je graag bij het maken van een keuze voor een van onze post hbo verpleegkunde opleidingen.

Lees meer

Kies uit 6 opleidingsclusters binnen Verpleegkunde & Welzijn

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.