Skip to main content
ICT

Ben je werkzaam binnen de ICT en wil jij jezelf verder doorontwikkelen? Of wil je juist toetreden tot het kansrijke ICT en business vakgebied? Wij hebben op ieder niveau een passende ICT-opleiding.

ICT opleidingen op ieder niveau

Avans+ is dé marktleider als het gaat om opleiden en omscholen. Binnen de ICT bieden wij daarom op ieder niveau ICT-opleidingen voor ambitieuze professionals. Zo hebben we kortdurende basisopleidingen ICT op MBO-niveau waarmee je een specifiek gebied binnen de ICT kan verkennen. Ben je op zoek naar de kortste weg naar een erkend bachelordiploma? Dan bieden we drie verschillende ICT Bacheloropleidingen. De Bachelor cyber security, de Bachelor Infrastructuur developer en de Bachelor Software developer. Wil jij je verdiepen op een specifiek onderwerp? Dan is een van onze verdiepende ICT opleidingen op postbachelor niveau iets voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding Data Science of een opleiding Ethical hacking / penetration testing. Ook voor professionals die werkzaam zijn op het snijvlak van ICT en business hebben wij met de Master of ICT and Business Innovation (MBI) een passende opleiding. Met deze geaccrediteerde Masteropleiding ICT wordt je opgeleid tot een professional die leert vanuit ICT-ontwikkelingen transformaties en innovaties vorm te geven om nieuwe businessmodellen te generen en maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Instromen in de ICT

Wil je aan de slag binnen de ICT maar heb je nog geen opleiding en werkervaring binnen de ICT? Maar heb je geen zin in een studieschuld? Dan helpen wij je graag verder. Het tekort binnen de ICT is groot, er staan veel ICT vacatures open en dit zal de komende jaren ook zo blijven. Wij durven daarom te beloven dat je gedurende een opleidingstraject bij Avans+ gegarandeerd een baan binnen de ICT vindt. Bekijk de mogelijkheden tot een kosteloze opleiding binnen de ICT.

Incompany en maatwerk

Bij Avans+ bieden wij ook incompany ICT trainingen en opleidingen op diverse niveaus. Van een bachelor (ICT-opleiding hbo) en een volledige masteropleiding ICT. Trainingen kunnen ook op maat worden gemaakt en incompany worden gegeven.

Neem contact op over onze ICT opleidingen

Ben je nog niet zeker of een ICT opleiding bij jou past of welke van onze ICT opleidingen optimaal aansluit bij jouw opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag meer duidelijkheid te krijgen!

Lees meer

Kies uit 3 opleidingsclusters binnen ICT

Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.