Skip to main content

€1000,- subsidie op je opleiding via het STAP-budget! Klik hier voor alle info

ICT

Ben je werkzaam in het vakgebied van ICT en business? Dan weet je als geen ander hoe snel technologische ontwikkelingen elkaar opvolgen. Oude opleidingen behouden hun waarde maar de werkomgeving van vandaag de dag vraagt om meer. Bijblijven, technologische ontwikkelingen kunnen inschatten op hun waarde en dit praktisch kunnen vertalen naar concrete toepassingen voor jouw bedrijf of organisatie vormen de spil van de ICT-opleidingen van Avans+. Voor alle ervaringsniveaus en vakgebieden in de ICT hebben we een ICT-opleiding op maat, waarbij we momenteel ook een aantal gratis scholingstrajecten aanbieden in de ICT via Nederland Leert Door.

Nederland Leert Door met ICT opleidingen

Wil jij je gratis laten omscholen naar de ICT? Dan is dit je kans! Met de subsidieregeling NL Leert Door kan dit geheel kosteloos! Met een baan binnen de ICT ben je verzekerd van een sector waar de vraag naar personeel enorm groot is én blijft. En omscholing naar deze sector kan bij Avans+ vanuit jouw huidige baan. Bekijk de opleidingen.

Om iedereen deze mogelijkheid te bieden heeft de Nederlandse overheid gratis opleidingsbudget beschikbaar gesteld in de vorm van de subsidieregeling NL Leert Door. Dit om ontwikkeling binnen de ICT sector te stimuleren.

Deze ontwikkeling biedt kansen voor iedereen aangezien er de komende jaren een grote behoefte blijft aan extra ICT-ers. Bij Avans+ bieden we een groot aantal gratis scholingstrajecten binnen de ICT aan waar jij je voor in kan schrijven. Om in aanmerking te komen voor dit traject moet je minimaal 12 uur per week werk hebben. Het overzicht van scholingstrajecten in het kader van Nederland Leert Door vind je hieronder. Na het doorlopen van Nederland Leert Door modules kun je in aanmerking komen voor vrijstellingen voor de echte geaccrediteerde bachelor en masteropleidingen in de ICT die Avans+ aanbiedt.

ICT masters en postbachelors bij Avans+

Onze ICT en business opleidingen kun je volgen op diverse niveaus. Bij Avans+ bieden wij je trainingen van bachelor (ICT-opleiding hbo) tot een volledige masteropleiding ICT aan. Trainingen kunnen op maat worden gemaakt en incompany worden gegeven.

Bij een ICT-opleiding van Avans+ leggen we de nadruk op de vele toepassingsmogelijkheden die nieuwe technologie met zich meebrengt. Innovatie staat in alle modules centraal. Niet alleen innovatie op het gebied van technologie maar ook innovatie op het gebied van nieuwe werkwijzen, businessmodellen en toepassingsmogelijkheden.

Het hart van alle ICT en business opleidingen wordt gevormd door technologie en innovatie. Technologische ontwikkelingen staan aan de basis van alle innovaties die worden ontwikkeld. Of dit nu productinnovaties zijn of innovaties met betrekking tot een andere manier van werken of manier van geld verdienen. 

Neem contact op over onze ICT opleidingen

Ben je nog niet zeker of een ICT opleiding bij jou past of welke van onze ICT opleidingen optimaal aansluit bij jouw opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag meer duidelijkheid te krijgen!

Lees meer

Kies uit 4 opleidingsclusters binnen ICT

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Opleidingen met kwaliteit