Skip to main content

Bezoek onze open dag op zaterdag 7 oktober in Breda. Klik hier voor meer informatie.

ICT

ICT opleiding en werken

Ben je werkzaam binnen de ICT en wil jij jezelf verder doorontwikkelen? Of wil je juist met een gratis ICT opleiding toetreden tot het kansrijke ICT en business vakgebied? Wij hebben altijd een ICT-opleiding die aansluit op jouw ambitie.

ICT opleidingen op ieder niveau

Avans+ is dé marktleider als het gaat om opleiden en omscholen. Binnen de ICT bieden wij daarom op ieder niveau ICT-opleidingen voor ambitieuze professionals. Ben je op zoek naar de kortste weg naar een erkend bachelordiploma? Dan bieden we twee uitstroomprofielen van onze ICT Bacheloropleiding Software Engineer: de Bachelor cyber security en de Bachelor Software developer. Wil jij je verdiepen op een specifiek onderwerp? Dan is een van onze verdiepende ICT opleidingen op postbachelor niveau iets voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding Data Science of een opleiding Ethical hacking / penetration testing. Ook voor professionals die werkzaam zijn op het snijvlak van ICT en business hebben wij met de Master of ICT and Business Innovation (MBI) een passende opleiding. Wil je een specifiek gebied binnen de ICT verkennen, dan zijn onze kortdurende basisopleidingen ICT iets voor jou.

Instromen in de ICT

Wil je aan de slag binnen de ICT maar heb je nog geen opleiding en werkervaring binnen de ICT? Dan helpen wij jou. Het tekort binnen de ICT is groot, er staan veel ICT vacatures open en dit zal de komende jaren ook zo blijven. Wij durven daarom te beloven dat je gedurende een opleidingstraject bij Avans+ gegarandeerd een baan binnen de ICT vindt. Bekijk de mogelijkheden tot een kosteloze opleiding binnen de ICT.

  Incompany en maatwerk

  Bij Avans+ bieden wij ook incompany ICT trainingen en opleidingen op diverse niveaus. Van een bachelor (ICT-opleiding hbo) en een volledige masteropleiding ICT. Trainingen kunnen ook op maat worden gemaakt en incompany worden gegeven.

  Neem contact op over onze ICT opleidingen

  Ben je nog niet zeker of een ICT opleiding bij jou past of welke van onze ICT opleidingen optimaal aansluit bij jouw opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag meer duidelijkheid te krijgen!

  Lees meer

  Kies uit 3 opleidingsclusters binnen ICT

  Kosteloos omscholen naar ICT professional
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.