Management & Bedrijfskunde
Zuyderland - Maatwerktraject voor managers

Van zorgprofessional naar unitmanager. Wel deskundig op het gebied van zorg, maar nog niet de juiste managementcompetenties. De unitmanagers van Zuyderland hebben deze skills ontwikkeld in dit maatwerktraject.

Lees meer
Onderwijs
Onderwijsgroep Amstelland: Incompany opleiding Leraarondersteuner

Met de opleiding Leraarondersteuner hebben de onderwijsassistenten van Onderwijsgroep Amstelland zich verder ontwikkeld tot het niveau van leraarondersteuner.

Lees meer
Onderwijs
Stichting Kind en Onderwijs: incompany opleiding Leidinggevende integraal kindcentrum

Door de incompany opleiding Leidinggevende integraal kindcentrum kregen medewerkers onderling meer begrip voor elkaar en verbeterde de samenwerking.

Lees meer
Fysiotherapie
Betere fysiotherapeuten dankzij master op maat

De professionals van de praktijk Graaf Hendrik III laan in Breda worden dankzij de master opleidingen op maat van Avans+ nóg betere fysiotherapeuten. 

Lees meer
Laboratoriumtechniek
Het Waterlaboratorium - Opleiding veiligheid in het laboratorium chemie en biologie

Met de opleiding Veiligheid in het laboratorium chemie en biologie kreeg Het Waterlaboratorium medewerkers weer scherp op het gebied van veiligheid, om het veiligheidsbewustzijn te vergroten.

Lees meer
Fysiotherapie
Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland wil een impuls geven aan de kwaliteit van de oncologierevalidatie. Avans+ is benaderd om op masterniveau de vereiste scholing te verzorgen.

Lees meer
Laboratoriumtechniek
RPS Analayse BV - Cursus scanning electron microscope

Met de opleiding Scanning Electron Microscope streeft RPS Analyse BV Breda naar hoge kwaliteit bij het analyseren van asbestmonsters.

Lees meer
Verpleegkunde
Almata - Psychiatrische problemen identificeren voor jeugdzorg

In dit traject met Almata stond kennis over het herkennen van en omgaan met psychiatrische problematiek, specifiek gericht op jeugd en jongeren centraal.

Lees meer
HRM
Maatwerktraject Asito - trots op casemanagers

De rol van casemanager zal zich binnen Asito meer gaan richten op Adviseur. Om de case managers hier op voor te bereiden is er een ontwikkeltraject gestart met Avans+.

Lees meer
Management & Bedrijfskunde
Fransiscus Ziekenhuis - Management development traject

Pro-activiteit en coachend leiderschap was nodig. Een management development traject met het Fransicus ziekenhuis volgde. Samenwerking en leiderschap met lef waren de kernelementen.

Lees meer