Skip to main content

Personal & Corporate Finance

Personal en Corporate Finance

In de wereld van Personal en Corporate Finance is deskundigheid en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen cruciaal. Het vinden van een passende opleiding is daarom geen overbodige luxe. Bij Avans+ bent u aan het juiste adres.

Van trainingen tot masterclasses

Binnen ons ruime aanbod kunt u kiezen uit trainingen van enkele dagdelen, postbacheloropleidingen en masterclasses. Alle opleidingen zijn verdeeld in thema’s, namelijk Bedrijfsopvolging, FiscaliteitFinanciële planning, Risicomanagement, Permanente Educatie (PE)Verzuim en Inkomen en Wft modules. Deze thema’s vindt u in onderstaand overzicht.

Praktijkgerichte Personal en Corporate Finance opleidingen

De opleidingen Personal en Corporate Finance zijn praktijkgericht en efficiënt. Ze zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en bieden u uiteraard de theoretische handvatten die u nodig hebt om uw vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. De opleidingen worden verzorgd door ervaringsdeskundigen en zijn vaak speciaal ontwikkeld voor en door mensen uit de betreffende branche. Lees op onze referentiepagina wat deelnemers van onze Personal en Corporate Finance opleidingen vinden.

Meer informatie over onze personcal en corporate finance opleidingen?

Heeft u vragen over onze opleidingen Personal & Corporate Finance? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!
 

lees meer

Kies uit 6 opleidingsclusters binnen Personal & Corporate Finance

bekijk alle 29 opleidingen
 • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

  testimonial-scire-erikdevries
  Erik de Vries
  Financieel adviseur
 • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

  testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
  Anthony van Ganzewinkel
  Ondernemer
 • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
  testimonial-scire-r.deleede
  R. de Leede
  Opdrachtgever
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit