Skip to main content

Personal & Corporate Finance

Personal en Corporate Finance

In de wereld van Personal en Corporate Finance is deskundigheid en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen cruciaal. Het vinden van een passende opleiding is daarom geen overbodige luxe. Bij Avans+ bent u aan het juiste adres.

Van trainingen tot masterclasses

Binnen ons ruime aanbod kunt u kiezen uit trainingen van enkele dagdelen, postbacheloropleidingen en masterclasses. Alle opleidingen zijn verdeeld in thema’s, namelijk Bedrijfsopvolging, FiscaliteitFinanciële planning, Risicomanagement, Permanente Educatie (PE) en Verzuim en Inkomen. Deze thema’s vindt u in onderstaand overzicht.

Praktijkgerichte Personal en Corporate Finance opleidingen

De opleidingen Personal en Corporate Finance zijn praktijkgericht en efficiënt. Ze zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en bieden u uiteraard de theoretische handvatten die u nodig hebt om uw vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. De opleidingen worden verzorgd door ervaringsdeskundigen en zijn vaak speciaal ontwikkeld voor en door mensen uit de betreffende branche. Lees op onze referentiepagina wat deelnemers van onze Personal en Corporate Finance opleidingen vinden.

Meer informatie over onze personcal en corporate finance opleidingen?

Heeft u vragen over onze opleidingen Personal & Corporate Finance? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!
 

lees meer

Kies uit 6 opleidingsclusters binnen Personal & Corporate Finance

Maatwerk voor uw business case?
Lees hier meer
bekijk alle 30 opleidingen
Al een Personal & Corporate Finance opleiding gevolgd?

Meld u dan aan voor onze PE registers

Lees meer over onze registers
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Opleidingen met kwaliteit