Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Personal & Corporate Finance

Personal & Corporate Finance opleidingen

In de wereld van Personal en Corporate Finance is deskundigheid en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen cruciaal. Het vinden van een passende opleiding is daarom geen overbodige luxe. Bij Avans+ ben je aan het juiste adres.

Waarom een Personal en Corporate Finance opleiding?

Onze Personal en Corporate Finance opleidingen zorgen ervoor dat jij als professional de nodige kennis en vaardigheden opdoet om effectief om te gaan met financiële uitdagingen. Hierdoor kun jij jouw klanten nog beter van advies voorzien.

Onze opleidingen richten zich op diverse onderwerpen, waaronder financiële analyse, risicobeheer, kapitaalstructuur, fusies en overnames en strategische financiële planning. Door onze opleidingen word jij als professional getraind om de financiële gezondheid van een organisatie te waarborgen en waarde te creëren voor jouw klanten.

Van masterclasses tot postbacheloropleidingen in Personal en Corporate Finance

Binnen ons ruime aanbod kun je kiezen uit masterclasses van enkele dagdelen, postbacheloropleidingen en masterclasses. Alle opleidingen zijn verdeeld in thema’s, namelijk Bedrijfsopvolging, FiscaliteitFinanciële planning, Risicomanagement, Permanente Educatie (PE) en Verzuim en Inkomen. Deze thema’s vind je in onderstaand overzicht.

Praktijkgerichte Personal en Corporate Finance opleidingen

De opleidingen Personal en Corporate Finance zijn praktijkgericht en efficiënt. Ze zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en bieden je uiteraard de theoretische handvatten die je nodig hebt om jouw vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. De opleidingen worden verzorgd door ervaringsdeskundigen en zijn vaak speciaal ontwikkeld voor en door mensen uit de betreffende branche. Lees op onze referentiepagina wat deelnemers van onze Personal en Corporate Finance opleidingen vinden.

Meer informatie over onze Personcal en Corporate finance opleidingen?

Heb je vragen over onze opleidingen Personal & Corporate Finance? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!
 

Lees meer

Kies uit 6 opleidingsclusters binnen Personal & Corporate Finance

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Al een Personal & Corporate Finance opleiding gevolgd?

Meld je dan aan voor onze PE registers

Lees meer over onze registers
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.