Skip to main content
Techniek en bouw opleidingen

Ontwikkelingen in de techniek en bouw volgen elkaar snel op. Het is daarom belangrijk dat je werkt aan jouw eigen ontwikkeling om mee te kunnen in deze veranderende markt. Ben je op zoek naar een opleiding techniek of bouw? Bij Avans+ vind je altijd een technische opleiding die past bij jouw ambitie en aansluit op de praktijk.

Vind een opleiding techniek die bij je past

Technische studies vind je natuurlijk op verschillende niveaus en in specifieke disciplines binnen dit brede vakgebied. Avans+ biedt techniek opleidingen die variëren van trainingen van een dag(deel) tot complete masteropleidingen. Wil jij je aan de hand van een specifieke postbachelor verdiepen in jouw vak? Ook dan hebben we een technische opleiding of opleiding bouw, die past bij jouw ervaring en werkniveau. De opleidingen zijn opgedeeld onder relevante thema’s voor de branche, namelijk Installatietechniek, BIM, Beheer en onderhoud, BouwmanagementPijpleidingtechniek en Omgevingskunde.

Technische opleidingen met een persoonlijk aspect

Bij Avans+ vinden we het belangrijk dat jij je niet alleen ontwikkelt op professioneel vlak, maar dat je ook werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Binnen onze technische opleidingen wordt hier daarom ook veel aandacht aan besteed. Wij bieden praktijkgerichte technische studies die zijn ontwikkeld in samenwerking met en voor de branche. Je krijgt tijdens onze technische opleidingen les van experts uit het werkveld met veel praktijkervaring in de sectoren techniek, bouw, beheer en onderhoud of bijvoorbeeld een opleiding installatietechniek. Zij kunnen als geen ander de koppeling maken tussen de theorie en de praktijk. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de inhoud van de opleiding techniek altijd actueel is.

Het rendement van onze techniek opleidingen

Wat leveren onze techniek opleidingen je op? Focus op persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleidingen wordt door onze alumni veel genoemd als een onderdeel waarmee Avans+ zich onderscheidt. Het helpt beter te presteren op de werkvloer. Ook aspecten als verdieping en het opbouwen van een nuttig netwerk worden als toegevoegde waarde van onze technische opleidingen ervaren. Meer hierover in de referenties van onze deelnemers.

Meer informatie over onze technische studies?

Vraag jij je af of je in aanmerking komt voor de opleiding techniek die jij ambieert of zou je graag nog meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Lees meer

Kies uit 6 opleidingsclusters binnen Techniek & Bouw

Maatwerk voor jouw business case?
Bekijk alle 26 opleidingen
Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Door deze opleiding ben ik in staat projecten beter te managen en ga ik effectiever te werk. Tevens lopen processen gestroomlijnder omdat ik beter begrijp wat de gevolgen van mijn beslissingen zijn.

  Arnold van Kuijk
  Projectleider
 • Een leuk aspect van deze opleiding is dat je met assetmanagers uit verschillende branches de opleiding volgt waardoor je ook kennis uit die betreffende branches opdoet.

  Tonny Kroes
  Assetmanager
 • Ik ben door de opleiding perfect in staat om een project vanaf het begin af aan mee op te pakken.

  Thijs Kokken
  Manager Woningbouw
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit