Skip to main content

Techniek & Bouw

Techniek & Bouw

Ontwikkelingen in de techniek en bouw volgen elkaar snel op. Het is daarom belangrijk dat u werkt aan uw eigen ontwikkeling om mee te kunnen in deze veranderende markt. Bent u op zoek naar een opleiding techniek of bouw? Bij Avans+ vindt u altijd een technische opleiding die past bij uw ambitie en aansluit op de praktijk.

Vind een opleiding techniek die bij u past

Technische studies vindt u natuurlijk op verschillende niveaus en in specifieke disciplines binnen dit brede vakgebied. Avans+ biedt techniek opleidingen die variëren van trainingen van een dag(deel) tot complete masteropleidingen. Wilt u zich aan de hand van een specifieke postbachelor verdiepen in uw vak? Ook dan hebben we een technische opleiding of opleiding bouw, die past bij uw ervaring en werkniveau. De opleidingen zijn opgedeeld onder relevante thema’s voor de branche, namelijk Installatietechniek, BIM, Beheer en onderhoud, Bouwmanagement en Pijpleidingtechniek.

Technische opleidingen met een persoonlijk aspect

Bij Avans+ vinden we het belangrijk dat u zich niet alleen ontwikkelt op professioneel vlak, maar dat u ook werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling. Binnen onze technische opleidingen wordt hier daarom ook veel aandacht aan besteed. Wij bieden praktijkgerichte technische studies die zijn ontwikkeld in samenwerking met en voor de branche. U krijgt tijdens onze technische opleidingen les van experts uit het werkveld met veel praktijkervaring in de sectoren techniek, bouw, beheer en onderhoud of bijvoorbeeld een opleiding installatietechniek. Zij kunnen als geen ander de koppeling maken tussen de theorie en de praktijk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de inhoud van de opleiding techniek altijd actueel is.

Het rendement van onze techniek opleidingen

Wat leveren onze techniek opleidingen u op? Focus op persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleidingen wordt door onze alumni veel genoemd als een onderdeel waarmee Avans+ zich onderscheidt. Het helpt beter te presteren op de werkvloer. Ook aspecten als verdieping en het opbouwen van een nuttig netwerk worden als toegevoegde waarde van onze technische opleidingen ervaren. Meer hierover in de referenties van onze deelnemers.

Meer informatie over onze technische studies?

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor de opleiding techniek die u ambieert of zou u graag nog meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

lees meer

Kies uit 6 opleidingsclusters binnen Techniek & Bouw

Maatwerk voor uw business case?
Lees hier meer
bekijk alle 16 opleidingen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
 • Door deze opleiding ben ik in staat projecten beter te managen en ga ik effectiever te werk. Tevens lopen processen gestroomlijnder omdat ik beter begrijp wat de gevolgen van mijn beslissingen zijn.

  testimonial-techniek-arnoldvankuijk
  Arnold van Kuijk
  Projectleider
 • Een leuk aspect van deze opleiding is dat je met assetmanagers uit verschillende branches de opleiding volgt waardoor je ook kennis uit die betreffende branches opdoet.

  testimonial-techniek-tonnykroes
  Tonny Kroes
  Assetmanager
 • Ik ben door de opleiding perfect in staat om een project vanaf het begin af aan mee op te pakken.

  testimonial-techniek-thijskokken
  Thijs Kokken
  Manager Woningbouw
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit