Prijs voor afstudeerders HITW
Prijs voor 3 beste afstudeerderprojecten HIT-W
 • 21 maart 2017

Op 17 maart jl. werden weer diploma's uitgereikt voor de HIT-W. Daarnaast vielen 3 afstudeerders ook in de prijzen!

Lees meer
schoolleiders
Gepassioneerde schoolleiders!
 • 15 februari 2017

Een groep deelnemers van de Magistrumopleiding Schoolleider vakbekwaam ging op bezoek bij twee gepassioneerde schoolleiders en schreven hier een stuk over.

Lees meer
nieuwjaarswens 2017 avansplus
Maak in 2017 je ambities waar!
 • 02 januari 2017

Daar is het dan: 2017! Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Om je te inspireren om dit jaar een plus achter je naam te bereiken, hebben we een nieuwjaarsvideo voor je gemaakt.

Lees meer
nieuws diploma-uitreiking magistrum avansplus
Avans+ Magistrum diploma-uitreiking
 • 28 september 2016

Opnieuw zijn er Magistrum-geslaagden via Avans+. Lees een kort verslag van deze middag!

Lees meer
32 nieuwe masters Oncologiefysiotherapie
32 nieuwe masters Oncologiefysiotherapie afgestudeerd!
 • 10 juni 2016

Deze week was het weer zover. Weer 32 masters in de oncologiefysiotherapie in Nederland studeerden af bij Avans+. Vanaf nu mogen zij de titel Master of Science dragen. Zij zijn de voorlopers in deze nog jonge, erkende specialisatie binnen de fysiotherapie.

Lees meer
informatiebijeenkomst accountancy
Informatiebijeenkomst Accountancy
 • 10 juni 2016

Vol trots en met hoge verwachtingen willen wij, Avans Hogeschool (voltijd, duaal en deeltijd bachelor) en Avans+ (postbachelor AA), onze plannen presenteren voor de vernieuwde opleidingen die binnenkort van start gaan.

Lees meer
achmea registeradviseur avansplus breda
Avéro Achmea start met de opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement
 • 26 april 2016

Afgelopen maand is Avéro Achmea in samenwerking met Avans+ gestart met de opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement. Deze opleiding is bedoeld als verdiepingsslag voor adviseurs die werkzaam zijn in de markt van verzuim- en  arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Lees meer
hit bestaat 40 jaar
De HIT bestaat 40 jaar!
 • 13 april 2016

De HIT bestaat in 2016 40 jaar. Ja, u leest het goed: 40 JAAR!!

Al 40 jaar worden installatietechnici bij Avans+ begeleid in hun ontwikkeling en op een hoger plan gebracht. En het mooie is: de HIT-opleiding van 30 of zelfs 10 jaar geleden, ziet er heel anders uit dan de huidige HIT opleiding.

Lees meer
Informatieavond MGPT
Informatieavond Master Geriatric Physical Therapy (MGPT)
 • 06 april 2016

Op woensdag 25 mei 2016 organiseert Avans+ een informatieavond voor de fysiotherapie opleiding Master Geriatric Physical Therapy (MGPT). Deze opleiding is bedoeld voor gediplomeerde fysiotherapeuten met de ambitie om zich te specialiseren in de behandeling van ouderen.  

Lees meer
Voorlichtingsbijeenkomst MFP
Voorlichtingsbijeenkomst Master of Financial Planning (MFP)
 • 04 april 2016

De enorme veranderingen in de financiële dienstverlening maken het vakgebied uitdagender dan ooit te voren. Om succesvol te blijven opereren zult u zich moeten onderscheiden. Met de masteropleiding Financiële Planning (MFP) behoort u tot de absolute top.

Lees meer
Wijziging in titulatuur
Wijziging in titulatuur: Master of Science in Controlling & Master of Science of Pipeline Technology
 • 21 maart 2016

Sinds 1 januari 2014 is er een nieuwe regeling vanuit de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, die betrekking heeft op het toevoegen van ‘of Science’ of ‘of Arts’ aan de graad van de opleiding van kracht. 

Lees meer
Post-hbo-diploma Rekencoördinator
Post-hbo-diploma Rekencoördinator voor 15 leerkrachten van Het Driespan
 • 16 maart 2016

Het afgelopen jaar voerde Avans+ een incompany scholing Rekencoördinator uit voor scholengemeenschap Het Driespan. Het Driespan verzorgt in de regio West-Brabant speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs voor leerlingen met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. 

Lees meer
Magistrum voorlichtingsbijeenkomsten 2016
Magistrum voorlichtingsbijeenkomsten 2016
 • 01 maart 2016

U bent van plan een opleiding te volgen. Dan is een zorgvuldige oriëntatie en afweging voordat u begint noodzakelijk. Een beetje hulp kunt u daar vast bij gebruiken, want weet u waar u nu staat en wat u wilt bereiken? Of op welke punten u zich nog kunt ontwikkelen en welke hulp daarbij nodig is? 

Lees meer
Proefles Verandermanagement
Proefles 'Verandermanagement: analyseer uw verandervraagstuk!'
 • 15 februari 2016

Maak op donderdag 3 maart 2016 kennis met Avans+ en onze manier van opleiden in de eenmalige en gratis proefles 'Verandermanagement: analyseer uw verandervraagstuk'.

Lees meer
Open avond: Avans Deeltijd en Avans+
Open avond: Avans Deeltijd en Avans+
 • 10 februari 2016

U wilt een opleiding volgens naast uw werk, maar welke dan precies? En hoe gaat dat allemaal? Tijd om u te oriënteren! Avans Deeltijd en Avans+ houden op 18 februari 2016 een open avond waarop al uw vragen worden beantwoord.

Lees meer
Voorlichtingsbijeenkomst Leergang FFP
Voorlichtingsbijeenkomst Leergang Persoonlijke Financiële Planning (FFP)
 • 09 februari 2016

U bent van harte welkom! Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst komt u alles te weten over de opleiding en maakt u kennis met de opleidingsmanager. 

Lees meer
Avans+ is aanwezig op de VSK
Avans+ is aanwezig op de VSK 2016! Zien wij u daar?
 • 12 januari 2016

De VSK is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Hier vindt u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek.

Lees meer
Docenten van Avans+ in China
Docenten van Avans+ wederom aan de slag bij revalidatiecentrum in China
 • 29 oktober 2015

Voor de tweede keer bezoeken Eugene Rameckers & Anja Kuperus het revalidatiecentrum Bayi hospital in Chengdu. De focus ligt op kinderen met cerebrale parese en ouderen met CVA en parkinson. 

Lees meer
volg een masterclass Fysiotherapie!
Tip: volg een masterclass en proef van onze masters Fysiotherapie!
 • 13 oktober 2015

Veel gediplomeerde fysiotherapeuten twijfelen over het volgen van een master. Vaak hebben zij wel de ambitie om zich te specialiseren, maar twijfelen over de (tijd)investering.

Lees meer
StiP-cursus Suïcidepreventie
StiP-cursus Suïcidepreventie bij Avans+
 • 09 oktober 2015

Om zelfdoding beter te kunnen signaleren, voorkomen en gemakkelijker bespreekbaar te maken, is er voor huisartsen en praktijkondersteuners ggz een cursus ontwikkeld. Het doel van deze cursus is het verbeteren van zorg aan suïcidale patiënten. De cursus wordt georganiseerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Lees meer