nieuws-simulaties-accountancy
Simulatie opdrachten praktijkopleiding accountancy MKB
 • 13 juli 2018

Avans+ en Audit Gaming bieden vanaf dit najaar gezamenlijk simulatie opdrachten aan voor de praktijkopleiding MKB. Met deze samenwerking zetten ze een nieuwe stap in de vergaande integratie van de theorie- en praktijkopleiding. Met de simulatie bieden we een aantrekkelijk alternatief om te voldoen aan de eisen op het gebied van de verplichte assurance uren. Een win-winsituatie voor de trainee en de kantoren.

Lees meer
nieuws-samenwerking-niped-hrm
Samenwerking tussen Avans+ en &niped
 • 20 april 2018

Avans⁺ en &niped slaan de handen ineen om de deelnemers van de opleiding Register adviseur duurzame inzetbaarheid bekend te maken met E-health als tool voor duurzame inzetbaarheid.

Lees meer
Nieuws detail verpleegkunde
Reinier de Graaf ziekenhuis begint wervingsactie hbo-verpleegkundigen
 • 12 oktober 2017

Het Reinier de Graaf ziekenhuis biedt, in samenwerking met Avans+, als eerste ziekenhuis in Nederland een verkorte hbo-opleiding aan mbo'ers.

Lees meer
Omgevingskunde bij Avans+
Nieuw bij Avans+ Omgevingskunde: Module Energie
 • 22 augustus 2017

Bent u werkzaam bij een omgevingsdienst op het terrein van vergunningverlening, toezicht en handhaving in het omgevingsrecht? En wilt u zich op het gebied van energiebesparing ontwikkelen? Dan heeft Avans+ nu een interessante module voor u in het aanbod!

Lees meer
NIeuwe_cursus_ cyber_security
Avans⁺ introduceert: Awareness cyber security
 • 10 mei 2017

Cyber security of ook wel informatiebeveiliging is een hot topic. Met de integratie van systemen en installaties in de IT-infrastructuur is het voor de installateur of adviseur een belangrijk onderwerp om kennis van te hebben. Avans+ introduceert daarom de nieuwe cursus Awareness cyber security.

Lees meer
Prijs voor afstudeerders HITW
Prijs voor 3 beste afstudeerderprojecten HIT-W
 • 21 maart 2017

Op 17 maart jl. werden weer diploma's uitgereikt voor de HIT-W. Daarnaast vielen 3 afstudeerders ook in de prijzen!

Lees meer
schoolleiders
Gepassioneerde schoolleiders!
 • 15 februari 2017

Een groep deelnemers van de Magistrumopleiding Schoolleider vakbekwaam ging op bezoek bij twee gepassioneerde schoolleiders en schreven hier een stuk over.

Lees meer
nieuwjaarswens 2017 avansplus
Maak in 2017 je ambities waar!
 • 02 januari 2017

Daar is het dan: 2017! Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Om je te inspireren om dit jaar een plus achter je naam te bereiken, hebben we een nieuwjaarsvideo voor je gemaakt.

Lees meer
nieuws diploma-uitreiking magistrum avansplus
Avans+ Magistrum diploma-uitreiking
 • 28 september 2016

Opnieuw zijn er Magistrum-geslaagden via Avans+. Lees een kort verslag van deze middag!

Lees meer
informatiebijeenkomst accountancy
Informatiebijeenkomst Accountancy
 • 10 juni 2016

Vol trots en met hoge verwachtingen willen wij, Avans Hogeschool (voltijd, duaal en deeltijd bachelor) en Avans+ (postbachelor AA), onze plannen presenteren voor de vernieuwde opleidingen die binnenkort van start gaan.

Lees meer
32 nieuwe masters Oncologiefysiotherapie
32 nieuwe masters Oncologiefysiotherapie afgestudeerd!
 • 10 juni 2016

Deze week was het weer zover. Weer 32 masters in de oncologiefysiotherapie in Nederland studeerden af bij Avans+. Vanaf nu mogen zij de titel Master of Science dragen. Zij zijn de voorlopers in deze nog jonge, erkende specialisatie binnen de fysiotherapie.

Lees meer
achmea registeradviseur avansplus breda
Avéro Achmea start met de opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement
 • 26 april 2016

Afgelopen maand is Avéro Achmea in samenwerking met Avans+ gestart met de opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement. Deze opleiding is bedoeld als verdiepingsslag voor adviseurs die werkzaam zijn in de markt van verzuim- en  arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Lees meer
hit bestaat 40 jaar
De HIT bestaat 40 jaar!
 • 13 april 2016

De HIT bestaat in 2016 40 jaar. Ja, u leest het goed: 40 JAAR!!

Al 40 jaar worden installatietechnici bij Avans+ begeleid in hun ontwikkeling en op een hoger plan gebracht. En het mooie is: de HIT-opleiding van 30 of zelfs 10 jaar geleden, ziet er heel anders uit dan de huidige HIT opleiding.

Lees meer
Informatieavond MGPT
Informatieavond Master Geriatric Physical Therapy (MGPT)
 • 06 april 2016

Op woensdag 25 mei 2016 organiseert Avans+ een informatieavond voor de fysiotherapie opleiding Master Geriatric Physical Therapy (MGPT). Deze opleiding is bedoeld voor gediplomeerde fysiotherapeuten met de ambitie om zich te specialiseren in de behandeling van ouderen.  

Lees meer
Voorlichtingsbijeenkomst MFP
Voorlichtingsbijeenkomst Master of Financial Planning (MFP)
 • 04 april 2016

De enorme veranderingen in de financiële dienstverlening maken het vakgebied uitdagender dan ooit te voren. Om succesvol te blijven opereren zult u zich moeten onderscheiden. Met de masteropleiding Financiële Planning (MFP) behoort u tot de absolute top.

Lees meer
Wijziging in titulatuur
Wijziging in titulatuur: Master of Science in Controlling & Master of Science of Pipeline Technology
 • 21 maart 2016

Sinds 1 januari 2014 is er een nieuwe regeling vanuit de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, die betrekking heeft op het toevoegen van ‘of Science’ of ‘of Arts’ aan de graad van de opleiding van kracht. 

Lees meer
Post-hbo-diploma Rekencoördinator
Post-hbo-diploma Rekencoördinator voor 15 leerkrachten van Het Driespan
 • 16 maart 2016

Het afgelopen jaar voerde Avans+ een incompany scholing Rekencoördinator uit voor scholengemeenschap Het Driespan. Het Driespan verzorgt in de regio West-Brabant speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs voor leerlingen met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. 

Lees meer
Magistrum voorlichtingsbijeenkomsten 2016
Magistrum voorlichtingsbijeenkomsten 2016
 • 01 maart 2016

U bent van plan een opleiding te volgen. Dan is een zorgvuldige oriëntatie en afweging voordat u begint noodzakelijk. Een beetje hulp kunt u daar vast bij gebruiken, want weet u waar u nu staat en wat u wilt bereiken? Of op welke punten u zich nog kunt ontwikkelen en welke hulp daarbij nodig is? 

Lees meer
Proefles Verandermanagement
Proefles 'Verandermanagement: analyseer uw verandervraagstuk!'
 • 15 februari 2016

Maak op donderdag 3 maart 2016 kennis met Avans+ en onze manier van opleiden in de eenmalige en gratis proefles 'Verandermanagement: analyseer uw verandervraagstuk'.

Lees meer
Open avond: Avans Deeltijd en Avans+
Open avond: Avans Deeltijd en Avans+
 • 10 februari 2016

U wilt een opleiding volgens naast uw werk, maar welke dan precies? En hoe gaat dat allemaal? Tijd om u te oriënteren! Avans Deeltijd en Avans+ houden op 18 februari 2016 een open avond waarop al uw vragen worden beantwoord.

Lees meer