Skip to main content

Corona update: alle lessen volledig online voor de rest van het jaar

Lees meer
Human resource management opleidingen

Wil jij up-to-date zijn in je kennis van HR? Je vaardigheden vastleggen met een certificaat? En met jouw nieuwe kennis bijdragen aan de professionele groei van jouw organisatie en collega’s? Ons brede en flexibele aanbod aan Human Resource Management (HRM) opleidingen biedt altijd een opleiding die bij jou past.

HRM-opleidingen: van HR-beleid tot arbeidsrecht

Binnen ons uitgebreide opleidingsaanbod kun je kiezen uit HRM-trainingen en -studies. Nieuw is dat je ook zelf je HR-opleiding kunt samenstellen. We bieden HR-opleidingen op verschillende gebieden, zoals HRM-beleid, advisering en arbeidsrecht. Alle human resource-opleidingen zijn verdeeld in specifieke opleidingsclusters, waaronder Arbeidsrecht, Duurzame inzetbaarheid, Bedrijfskundig HRM en HR analytics, Human Resource Management, Talentmanagement en advies, HR en veranderen, Advies en communicatie. Deze opleidingsclusters vind je hieronder in een overzicht. Daarnaast bieden we ook inspirerende sessies met topsprekers tijdens HR talk

Flexibel studeren op jouw eigen tempo

Blijf jezelf ontwikkelen binnen een vakgebied dat continu in verandering is. Of je nu in korte tijd je skillset wilt verbeteren, gericht op zoek bent naar verdieping binnen Human Resource Management of verbreding op het gebied van de bedrijfskundige kant van HR: de kans is groot dat je bij Avans+ een geschikte training, postbachelor of masteropleiding vindt. Met onze vier startmomenten per jaar, meerdere locaties in Nederland en de mogelijkheid om je eigen opleiding zelf samen te stellen, bepaal jij zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert.

Actuele HR-opleidingen verzorgd door professionals uit het werkveld

Samen met onze Werkveldadviesraad houden wij onze opleidingen actueel. De HRM-studies die je via Avans+ volgt, zijn praktijkgericht en aangevuld met de theorie die nodig is om jouw vak zo goed mogelijk uit te oefenen. De human resource management-opleidingen worden veelal verzorgd door professionals uit de praktijk en zijn speciaal ontwikkeld voor en door mensen uit de HR-branche. Benieuwd naar de ervaringen van andere deelnemers? Bekijk onze referentiepagina.

Aanvullende informatie over onze human resource opleidingen

Voor onze human resource-opleidingen gelden verschillende toelatingseisen. In sommige gevallen moet je een toelatingsassessment succesvol afronden. Op de opleidingspagina’s en in onze opleidingsbrochures vind je hierover extra uitleg.

Opleiding HRM volgen? Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor de HRM opleiding van jouw voorkeur? Of heb je andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer

Kies uit 7 opleidingsclusters binnen HRM

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Binnen de Master of HRM van Avans+ staat de praktijk van de deelnemer altijd centraal. Dat sprak me erg aan. Ook de gemêleerde samenstelling van professionals was een garantie.

  Eef Heiremans
  Personeelsfunctionaris
 • De docent weet op een zeer boeiende wijze de stof aan de hand van casussen uit te leggen, hierdoor blijft de gewenste kennis goed hangen.

  Norma Peters
  HR Manager
 • Dankzij de gedane trainingen, merk ik dat ik door deze opleiding nog beter in staat ben te luisteren en karakterstructuren en teamprocessen beter in kan schatten.

  Engbert Braam
  Coach
Opleidingen met kwaliteit