Skip to main content

 I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen verzorgen we t/m 20 april alleen online lessen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.

Human resource management opleiding

Op zoek naar een geschikte opleiding HRM om bijvoorbeeld je hr beleid aan te scherpen of om medewerkers duurzamer in te zetten? Dan ben je bij Avans+ aan het juiste adres.

HRM opleidingen: van hr beleid tot arbeidsrecht

Binnen het uitgebreide hr opleidingen aanbod van Avans+ kun je kiezen uit veel human resource management opleidingen op uiteenlopende niveaus. We bieden HR-studies op verschillende gebieden zoals HRM-beleid, advisering en arbeidsrecht. Nieuw is dat je ook zelf je HR opleiding kunt samenstellen. Alle human resource opleidingen zijn verdeeld in specifieke opleidingsclusters, waaronder ArbeidsrechtDuurzame inzetbaarheidBedrijfskundig HRM en HR analytics, Human Resource Management, Talentmanagement en adviesHR en veranderen, Advies en communicatie. Deze opleidingsclusters vind je hieronder in een overzicht.

Zowel human resource management trainingen als een masteropleiding

We bieden zowel HR- opleidingen als trainingen, variërend van een dag(deel)cursus, deeltijd of training tot een complete masteropleiding. Ben je specifiek op zoek naar een verdiepende postbacheloropleiding op het gebied van human resource management of verbreding naar de bedrijfskundige kant van HR? Dan is de kans groot dat je die bij Avans+ vindt.

Een human resource opleiding verzorgd door professionals uit het werkveld

De HRM-studies die je via Avans+ kunt volgen zijn praktijkgericht en perfect aangevuld met de theorie die nodig is om jouw vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. Door jouw praktijk direct toe te passen in de opleiding, ben je in staat om jouw HRM-beleid scherper op orde te krijgen. De human resource management opleidingen worden veelal verzorgd door professionals uit de praktijk en zijn speciaal ontwikkeld voor en door mensen uit de HR-branche. Samen met onze Werkveldadviesraad houden wij onze opleidingen actueel.

Aanvullende informatie over onze human resource opleidingen

Het is mogelijk dat je voor de human resource opleiding van jouw keuze moet voldoen aan vooraf vastgestelde toelatingseisen. In sommige gevallen dien je een toelatingsassessment succesvol af te ronden. Op de opleidingspagina’s vind je extra uitleg hierover en kan je brochures downloaden voor meer informatie over de opleidingen.

Opleiding human resource management? Neem vrijblijvend contact op

Ben je er niet zeker van of je in aanmerking komt voor de hrm opleiding in kwestie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer

Kies uit 7 opleidingsclusters binnen HRM

Maatwerk voor jouw business case?
Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Binnen de Master of HRM van Avans+ staat de praktijk van de deelnemer altijd centraal. Dat sprak me erg aan. Ook de gemêleerde samenstelling van professionals was een garantie.

  Eef Heiremans
  Personeelsfunctionaris
 • De docent weet op een zeer boeiende wijze de stof aan de hand van casussen uit te leggen, hierdoor blijft de gewenste kennis goed hangen.

  Norma Peters
  HR Manager
 • Dankzij de gedane trainingen, merk ik dat ik door deze opleiding nog beter in staat ben te luisteren en karakterstructuren en teamprocessen beter in kan schatten.

  Engbert Braam
  Coach
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit