Skip to main content

HRM

Human resource management

Op zoek naar een geschikte opleiding HRM om bijvoorbeeld uw hr beleid aan te scherpen of om medewerkers duurzamer in te zetten? Dan bent u bij Avans+ aan het juiste adres.

HRM opleidingen: van hr beleid tot arbeidsrecht

Binnen het uitgebreide hr opleidingen aanbod van Avans+ kunt u kiezen uit veel human resource management opleidingen op uiteenlopende niveaus. We bieden hr studies op verschillende gebieden zoals hrm beleid, advisering en arbeidsrecht. Alle human resource opleidingen zijn verdeeld in specifieke opleidingsclusters, waaronder Arbeidsrecht, Duurzame inzetbaarheid, HR advies, Bedrijfskundig en strategisch hr, Personeelsmanagement en de Master of HRM. Deze opleidingsclusters vindt u hieronder in een overzicht.

Zowel human resource management trainingen als een masteropleiding

We bieden zowel HRM opleidingen als trainingen, variërend van een dag(deel)cursus, deeltijd of training tot een complete masteropleiding. Bent u specifiek op zoek naar een verdiepende postbacheloropleiding op het gebied van human resource management of verbreding naar de bedrijfskundige kant van HR? Dan is de kans groot dat u die bij Avans+ vindt.

Een human resource opleiding verzorgd door professionals uit het werkveld

De hrm studies die u via Avans+ kunt volgen zijn praktijkgericht en perfect aangevuld met de theorie die nodig is om uw vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. Door uw praktijk direct toe te passen in de opleiding, bent u in staat om uw hrm beleid scherper op orde te krijgen. De human resource management opleidingen worden veelal verzorgd door professionals uit de praktijk en zijn speciaal ontwikkeld voor en door mensen uit de hr branche. Samen met onze Werkveldadviesraad houden wij onze opleidingen actueel.

Aanvullende informatie over onze human resource opleidingen

Het is mogelijk dat u voor de human resource opleiding van uw keuze moet voldoen aan vooraf vastgestelde toelatingseisen. In sommige gevallen dient u een toelatingsassessment succesvol af te ronden. Op de opleidingspagina’s vindt u extra uitleg hierover en kunt u brochures downloaden voor meer informatie over de opleidingen.

Opleiding human resource management? Neem vrijblijvend contact op

Bent u er niet zeker van of u in aanmerking komt voor de hrm opleiding in kwestie of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer

Kies uit 7 opleidingsclusters binnen HRM

Maatwerk voor uw business case?
Lees hier meer
bekijk alle 18 opleidingen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • Binnen de Master of HRM van Avans+ staat de praktijk van de deelnemer altijd centraal. Dat sprak me erg aan. Ook de gemêleerde samenstelling van professionals was een garantie.

  testimonial-hrm-eefheiremans
  Eef Heiremans
  Personeelsfunctionaris
 • De docent weet op een zeer boeiende wijze de stof aan de hand van casussen uit te leggen, hierdoor blijft de gewenste kennis goed hangen.

  testimonial-pmc-normapeters
  Norma Peters
  HR Manager
 • Dankzij de gedane trainingen, merk ik dat ik door deze opleiding nog beter in staat ben te luisteren en karakterstructuren en teamprocessen beter in kan schatten.

  testimonial-hrm-engbertbraam
  Engbert Braam
  Coach
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit