Steeds meer mensen kampen met stressklachten, zoals piekeren, onrust en slaapproblemen, en ervaren moeite om grip en balans te houden. Dit, terwijl stress an sich heel nuttig en volkomen gezond is.  

Hoe kun je voorkomen dat stress chronisch en ongezond wordt? Hoe kun je beter met stress leren omgaan? En met welke stappen kun je, zelfs in drukke tijden, de regie houden over jouw energie?  
  
Met deze workshop van Forza Company leer je hoe stress écht werkt en hoe het kan werken vóór jou. Aan de hand van praktische oefeningen, ga je jouw bewustwording en zelfregie vergroten, zodat je, direct en in haalbare stappen, werkt aan een betere balans en méér grip op je energie.  
  
Spoiler Alert: géén cliché tips& tricks, maar een workshop waarbij je werkt aan jezelf. Voor duurzaam resultaat. Op alle fronten. 

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 26 september 14.30 tot 16.00 uur
    Aansluitend een kleine borrel
  • Locatie: Hoofdkantoor Avans+, Claudius Prinsenlaan 140 in Breda
  • Wat: inspirerende workshop Stressmanagement & Awareness 
  • Kosten: Gratis
  • Let op: maximaal 30 leden, vol = vol

Over de spreker: José van den Hoven

Hi! Ik ben José van den Hoven, oprichtster van Forza Company. Als coach en trainer help ik de mentale veerkracht van mensen en teams te versterken en biedt ik organisaties kostenbesparende oplossingen voor stress gerelateerd verzuim.  
  
Ooit begonnen als de 1ste 'Rijcoach' van Nederland, opgeleid tot Master in NLP en gespecialiseerd in de denk, en gedragspatronen van mensen, maar ik haal mijn kennis en energie vooral uit de dagelijkse gesprekken die ik heb met medewerkers, managers en HR professionals over hun uitdagingen.  
  
Ik werk samen met verschillende dienstverlenende bedrijven, die allemaal investeren in de mentale gezondheid van hun medewerkers, zoals o.a.: Social Deal, KiesZon en SSI Schäfer NL/BE.  

Inschrijven voor deze workshop

Wil jij jezelf direct inschrijven voor het webinar? Dat kan via het formulier op onze Alumni pagina.

Deze workshop zit VOL. Als je je aanmeldt, dan is dit voor de wachtlijst.