• 04 april 2024

Voor de Goudse Verzekeringen verzorgden we het afgelopen jaar een incompany traject van de leergang GRMC. De leergang die deelnemers uit het intermediair opleidt tot Gecertificeerd Risk Management Consultant. Deelnemers dienen voor de afronding van hun opleiding een proeve van bekwaamheid af te leggen. Dit doen zij door bij een van hun relaties een complete risicomanagement rapportage op te leveren. Degene met het beste resultaat wordt beloond met een beker.  

Marjolein de Bruin, assurantieadviseur bij Westland Adviesgroep, behaalde met haar risicomanagementrapportage de hoogste score. 

Wat maakt de rapportage van Marjolein zo bijzonder? 

Marjolein heeft in haar rapportage een integrale benadering gehanteerd van risicomanagement en kijkt naast enkel verzekeren ook naar zaken als bijvoorbeeld het voorzieningenfonds en bedrijfsopvolging. Dit maakte haar rapportage enorm veelzijdig en daarmee uniek.

Westland Adviesgroep had al een stevige fundering in risicomanagement maar met de rapportage en het geweldige resultaat van Marjolein wordt dit nogmaals onderbouwt en onderschreven. 
 

marjoleindebruinHerman Derks, directeur Personal & Corporate Finance opleidingen bij Avans+, overhandigt samen met Ton van Dijk, directeur Westland Adviesgroep, aan Marjolein haar beker voor de beste risicomanagement rapportage.