In het moderne leven worden we vaak geconfronteerd met spreeksituaties waarin we snel en effectief moeten kunnen communiceren. Of het nu gaat om het houden van een presentatie voor een groot publiek, het spontaan moeten geven van een toespraak of het actief deelnemen aan een debat of vergadering – in al deze situaties is het essentieel om je verhaal paraat te hebben, en overtuigend over te kunnen brengen aan een publiek.   

Tijdens ‘De Kern van Spreken’ richten we ons op de oerprincipes van spreken voor publiek. We leren je de fundamenten van effectief spreken. Of je nu een ervaren spreker bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een beginner die vertrouwen wil opbouwen, deze training is geschikt voor iedereen die zijn spreekvaardigheden wil verbeteren. Neem deel aan ‘Dagtraining Spreken voor publiek’ en leg een stevig fundament voor je spreekvaardigheden. Wees voorbereid, zelfverzekerd en overtuigend in elke spreeksituatie die op je pad komt. 

Agenda volgt op korte termijn.

Praktische informatie

  • Wanneer: 18 juni
  • Kosten: €895,-

Over de spreker: Huibert-Jan van Roest

Huibert-Jan van Roest is oprichter van trainings- en sprekersbureau Spreken voor publiek. Huibert-Jan heeft als ex-advocaat en stand-up comedian ervaring in verschillende vormen van spreken, en is expert op het gebied van overtuigen en helder taalgebruik. 

Inschrijven voor deze masterclass

Wil jij jezelf direct inschrijven voor deze masterclass? Dat kan via het formulier op onze Alumni pagina.