Avans+ is voor het team Fysiotherapie op zoek naar een:

DOCENT GERIATRIEFYSIOTHERAPIE (M/V)

(functie is op freelance basis met een optie tot vaste aanstelling)

Functie-inhoud:
Rol van de docent/begeleider:
Als docent begeleid je deelnemers bij hun ontwikkeling tot master fysiotherapie met als specialisatie geriatriefysiotherapie. Je verzorgt bijeenkomsten en je bent inhoudelijk aanspreekpunt en begeleider van deelnemers. Wij werken met blended learning, een combinatie van online social learning, werkleren en bijeenkomsten op locatie. Dit houdt in dat je zowel op locatie actief bent als docent maar ook online begeleidt. Je geeft de deelnemers feedback en advies en beoordeelt toetsproducten. Daarnaast zet je jouw expertise op het gebied van ouderen ook in voor de ontwikkeling van onderwijs. Dit doe je in teamverband samen met collega docenten, opleidingsmanagers en onderwijskundigen. Naast kennis en kunde op het gebied van geriatriefysiotherapie staan thema’s als evidence based practice, klinisch redeneren, fysiotherapeutische methodiek en kwaliteitszorg o.a. centraal.

Doorgroeimogelijkheden tot kerndocent:
Wanneer je enige tijd werkzaam bent als docent dan is er de optie om door te groeien tot kerndocent. Als kerndocent speel je, naast het doceren, ook een grote rol in de ontwikkeling van het onderwijs, het coördineren van inhoudelijke en didactische kennis binnen het docententeam en ben je ook als examinator actief in de ontwikkeling van toetsing.
Voor de functie van kerndocent is er de optie tot een vaste, parttime aanstelling.

Functie-eisen docent geriatriefysiotherapie:

 • Minimaal in het bezit een afgeronde relevante masteropleiding
 • Een BKE opleiding is een pré. Indien je hier nog niet over beschikt kunnen wij deze opleiding aanbieden
 • Vakinhoudelijke expertise en ervaring binnen de geriatriefysiotherapie. Onze docenten moeten (gedeeltelijk) actief werkzaam zijn in de praktijk


De kandidaat die wij zoeken:

 • Heeft didactische vaardigheden en uitstekende contactuele eigenschappen
 • Krijgt energie van het werken met professionals in de fysiotherapie
 • Is bereid te werken op wisselende werkdagen en -weken
 • Is een teamspeler die het een uitdaging vindt om samen met Avans⁺ de beste opleidingen voor fysiotherapie te begeleiden en verder te ontwikkelen.
 • Weet complexe materie te overzien, te doorgronden en eenvoudig uit te leggen
 • Is positief kritisch ingesteld, enthousiast en resultaatgericht

Wij bieden:

 • Een uitdagende flexibele functie in een dynamische en creatieve organisatie
 • Vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een functie op freelance basis met een uurtarief van 45 euro per uur, wij vergoeden ook voorbereidingsuren

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier vóór 8 april 2019 in. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via pz@avansplus.nl.

Over Avans⁺
Avans⁺, dochter van Avans Hogeschool, zorgt sinds 1986 voor een effectieve verbetering van de prestaties van klanten door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Wij doen dit door het ontwerpen en uitvoeren van ontwikkeltrajecten op het gebied van Management en Bedrijfskunde, HRM, Finance, Techniek en Zorg.

Avans⁺ is toonaangevend in meetbare performanceverbetering van professionals en organisaties, door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten gekenmerkt door persoonlijke benadering en praktisch direct toepasbare kennisverwerving. Avans⁺ gelooft dat het daadwerkelijke succes wordt bepaald door wat iemand doet in zijn eigen dagelijkse praktijk, niet door een diploma. Daarom gaat een opleiding van Avans⁺ nooit alleen over kennis. Het gaat over passie, geloof in eigen kracht en over vertrouwen in anderen met wie je werkt. Wij willen dat mensen beter worden, dat anderen om hen heen zien dat zij beter geworden zijn en dat iedereen daarvan profiteert. Dat noemen wij meetbare performanceverbetering.

Persoonlijke gegevens
Aanhef
(bijv. 1111AA)
CV en motivatie
One file only.
2 MB limit.
Allowed types: doc txt pdf docx xls xlsx.
One file only.
2 MB limit.
Allowed types: doc pdf docx txt.