Avans+ is dé specialist in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Met meer dan 200 bachelor-, postbachelor- en masteropleidingen is Avans+ de toonaangevende opleider voor professionals en organisaties. Persoonlijke aandacht en praktisch toepasbare kennisverwerving staan centraal. 

‘’Voor elk vraagstuk bestaat een unieke oplossing. Die oplossing kan Avans+ jou leveren.’’

Elke onderwijsorganisatie kent zijn eigen ontwikkelvraagstuk en zijn eigen uitdagingen. Een managementteam dat stuurt op eigenaarschap lager in de organisatie leggen, een bestuur dat buiten de gebaande wegen om zoekt naar oplossingen voor de tekorten in het onderwijs of een onderwijsorganisatie die gericht wil investeren in hun grootste kapitaal, de professionele ontwikkeling van haar medewerkers.

Een maatwerktraject binnen het onderwijs; hoe pakken wij dat aan

Ons reguliere aanbod van opleidingen is voortdurend in ontwikkeling. Dit doen we samen met het werkveld. Het resultaat zijn opleidingen die opgebouwd zijn uit flexibele bouwstenen. Hierdoor zijn we in staat om steeds weer aan te sluiten bij actuele ontwikkelvraagstukken.  Of jouw ontwikkelvraagstuk al heel concreet is of er samen nog verder verkend moet worden, wij gaan graag met je in gesprek om een passend antwoord te formuleren.

Avans+ bedient als opleider meerdere sectoren. We weten als geen ander de relatie sector overstijgend te benaderen en kijken daarbij niet alleen van binnen naar buiten, maar zeker ook van buiten naar binnen. Hier leren we zelf graag van en nemen deze ervaringen mee in de advisering naar onze klanten. Wij werken met docenten uit het werkveld. Daarmee hebben wij een brede expertise in huis die wij graag delen en waarmee we makkelijk verbinding kunnen leggen tussen de ontwikkelvraag, de theorie en de praktijk.