Skip to main content

 I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen verzorgen we t/m 9 februari alleen online lessen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.

PE Actualiteiten Wet arbeidsmarkt in balans

PE Actualiteiten wet arbeidsmarkt in balans
Iets voor jou?
 • Je wilt weten wat de gevolgen zijn van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB).
 • Je wilt jouw klanten op de juiste wijze adviseren over de WAB.
 • Met deze PE-sessie kom je in aanmerking voor 7 NBA PE-punten.

 

Na een jaar lang evalueren is het kabinet tot de conclusie gekomen dat het ingevoerde ontslagrecht niet de gewenste resultaten tot gevolg heeft gehad. De evaluatie heeft geleid tot een nieuwe wet waarin een aantal zaken in het ontslagrecht wordt aangepast. De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) gaat per 1 januari 2020 in.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Deze PE bijeenkomst is bedoeld voor beginnende en ervaren geregistreerde accountants (AA en RA)  die in hun dagelijkse praktijk MKB-ers begeleiden in hun bedrijfsvoering.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Je ontvangt vooraf een korte voorbereidingsopdracht die ervoor zorgt dat we tijdens de bijeenkomst een verdieping kunnen geven aan het thema. Je spart onder leiding van een ervaren specialist in het vakgebied over de toepassing van de wijzigingen in jouw adviespraktijk.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De PE bijeenkomst is van 14.00 uur tot 21.00 uur. Daarnaast heb je voorafgaand aan de bijeenkomst 1 uur nodig om de bijeenkomst voor te bereiden. Een half uur van de bijeenkomst wordt besteed aan een pauze met broodmaaltijd.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de PE Actualiteiten Wet arbeidsmarkt in balans zijn als volgt:

  • Trainingskosten: € 495,-.

  Hiervoor ontvang je voor aanvang van de opleiding een factuur. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het bewijs van deelname Wet arbeidsmarkt in balans. Met deze PE-sessie kom je in aanmerking voor 7 NBA PE-punten.

  Resultaat

  Resultaat

  Je bent op de hoogte van de gevolgen van de Wet arbeidsmarkt in balans en je kunt jouw klanten op juiste wijze adviseren als het gaat om de veranderende wetgeving Wet Arbeidsmarkt in Balans.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande van de voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 01.

  test
  Blog
  Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Lees meer op onze blog!
  Lees meer
  test
  Maatwerk
  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
  Lees meer
  Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Programma

  Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Wijzigingen transitievergoeding en de hoogte ervan.
  • Ontbinding op basis van gecombineerde ontslaggronden.
  • Diverse kleine wijzigingen zoals: flexibele uitzendsysteem, premiedifferentiatie WW etc.

   

  Programma
   
  Brochure aanvragen Inscrijven