Skip to main content
Momenteel ondervinden wij een telefoonstoring op ons algemene telefoonnummer. Wil je toch graag contact? Bel ons dan via 076 - 525 88 03 of mail naar info@avansplus.nl.

PE Adviesvaardigheden en de accountant

PE Adviesvaardigheden en de accountant
Iets voor jou?
 • Je wilt meer inzicht in jouw wijze van adviseren.
 • Je wilt je adviesvaardigheden versterken.
 • Met deze PE-sessie kom je in aanmerking voor 7 NBA PE-punten.

Een advies komt niet zomaar tot stand. Verschillende stakeholders van de te adviseren organisatie zijn niet alleen jouw informatiebron, maar hebben ook invloed op wat er met het advies gaat gebeuren. Het adviesproces begint vaak al vroeger dan je denkt. Dat proces kun je beïnvloeden zodat uiteindelijk jouw advies overgenomen wordt. Deze cursus richt je op het versterken van je adviesvaardigheden.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Deze PE bijeenkomst is bedoeld voor beginnende en ervaren geregistreerde accountants (AA en RA) die in hun dagelijkse praktijk MKB-ers adviseren in hun bedrijfsvoering.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Voor de bijeenkomst begint krijg je een korte voorbereidingsopdracht die ervoor zorgt dat we tijdens de bijeenkomst een verdieping kunnen geven aan het thema. Je spart onder leiding van een ervaren specialist over jouw adviespraktijk, krijgt tools aangereikt en oefent hiermee.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De PE bijeenkomst is van 14.00 uur tot 21.00 uur. Voorafgaand aan de bijeenkomst heb je 1 uur nodig om de bijeenkomst voor te bereiden. Daarnaast is er een half uur gereserveerd voor een pauze met broodmaaltijd.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de PE Adviesvaardigheden en de accountant zijn als volgt:

  • Trainingskosten: € 495,-.

  Hiervoor ontvang je voor aanvang van de opleiding een factuur. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het bewijs van deelname Adviesvaardigheden en de accountant. Met deze PE sessie kom je in aanmerking voor 7 NBA PE punten.

   

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van deze dag ben je in staat om het adviesproces te herkennen en te beïnvloeden. Je kan het krachtenveld analyseren en managet de verwachtingen van je opdrachtgever. Kortom jouw adviesvaardigheden als accountant zijn versterkt.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande van de voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 01.

  test
  Blog
  Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
  Lees meer
  test
  Maatwerk
  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
  Lees meer
  Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Programma

  Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het krachtenveld als adviseur.
  • De fase en rollen in het adviesproces.
  • Advies doel bepalen en effectief beïnvloeden.
  • Oefenen diverse fase in het adviesproces aan de hand van een casus uit jouw praktijk.

  Programma
   
  Brochure aanvragen Inscrijven