Skip to main content
Momenteel ondervinden wij een telefoonstoring op ons algemene telefoonnummer. Je kan ons indien nodig ook bereiken via 076 - 525 88 03. Mailen kan naar info@avansplus.nl.

PE Professionele effectiviteit

PE Professionele effectiviteit
Iets voor jou?
 • Je wilt jouw professionele rol als bedrijfsadviseur versterken.
 • Je wilt adviseren vanuit jouw kernkwaliteiten en deze optimaal inzetten.
 • Met deze PE-sessie kom je in aanmerking voor 7 NBA PE-punten.

 

Als adviseur van het MKB word je iedere dag weer uitgedaagd om het beste uit jouw professie te halen. Daarbij gaat het niet alleen om je kennis maar ook hoe je effectief in jouw rol als adviseur kunt zijn. Dat gaat nu eenmaal bij de ene directeur makkelijker dan bij de andere.

PE Professionele effectiviteit
  Doelgroep

  Doelgroep

  Deze PE bijeenkomst is bedoeld voor beginnende geregistreerde accountants (AA en RA) die in hun dagelijkse praktijk MKB-ers begeleiden in hun bedrijfsvoering.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Je ontvangt vooraf een korte voorbereidingsopdracht die ervoor zorgt dat we tijdens de bijeenkomst een verdieping kunnen geven aan het thema. Daarnaast maak je een online test die je inzicht geeft hoe je jouw professionele rol invult. Je spart onder leiding van een ervaren specialist over jouw professionele effectiviteit, krijgt tools aangereikt en oefent hiermee.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De PE bijeenkomst is van 14.00 uur tot 21.00 uur. Daarnaast heb je voorafgaand aan de bijeenkomst 1 uur nodig om de bijeenkomst voor te bereiden. Een half uur van de bijeenkomst wordt besteed aan een pauze met broodmaaltijd.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de PE Professionele effectiviteit zijn als volgt:

  • Trainingskosten: € 495,-.
  • Leermiddelen: € 50,-.

  Hiervoor ontvang je voor aanvang van de opleiding een factuur. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het bewijs van deelname aan de PE Professionele effectiviteit. Met deze PE-sessie kom je in aanmerking voor 7 NBA PE-punten.

   

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van deze dag ben je in staat om effectiever jouw adviseursrol in te vullen. Je weet optimaal jouw kernkwaliteiten in te zetten ongeacht welke directeur.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 01.

  test
  Blog
  Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
  Lees meer
  test
  Maatwerk
  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
  Lees meer
  Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Programma

  Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inzicht in je professionele rol.
  • Wat zijn je kernkwaliteiten.
  • Inzetten van je kernkwaliteiten.
  • Oefenen in inzetten kernkwaliteiten.

   

  Programma
   
  Brochure aanvragen Inscrijven