Lees hoe Gert-Jan Meijer de opleiding Assistent Controller heeft ervaren:

"Ik heb de ambitie te groeien in het bedrijfswezen en een opleiding is dan een mooie stap in de goede richting. Avans+ is zeer praktijkgericht ingesteld. Ik heb een proefles mogen volgen en die heeft mij overtuigd om de opleiding bij Avans+ te gaan volgen.

'In control' zijn
Er zijn momenteel veel veranderingen gaande in de zorgwereld. Hierdoor ontstaan veel processen die extra aandacht vragen en beter in kaart gebracht moeten worden.

Om als organisatie ‘in control’ te willen zijn in de bedrijfsvoering is het ADOR-ESH model wat tijdens de colleges werd behandeld,  van grote  toegevoegde gebleken. De theorie heb ik gebruikt om de bouwstenen met elkaar in verbinding te brengen, om zo ook eventuele veranderingen te kunnen aandragen en doorvoeren. Zo heb ik de informatievoorziening richting het management naar een hoger niveau gebracht door een aangepaste analyse op te leveren en op een meer effectieve wijze te communiceren. Ik ben dus meteen met het geleerde in mijn eigen praktijk aan de slag gegaan.

Kwaliteit van de administratieve organisatie is moeilijk meetbaar te maken, maar dankzij de opleiding lopen zaken tegenwoordig meer gestroomlijnd doordat ik vooraf beter nadenk over waarom ik bepaalde werkzaamheden doe, welke gevolgen iets heeft en hoe ik daar in de toekomst beter mee om kan gaan. Dit bespaart tijd en daarmee kan ik meer focus leggen op overige processen buiten de dagelijkse operatie.

Ik kan heel kort en bondig zijn over deze opleiding: een aanrader die je echt verder gaat helpen in de praktijk!

Woorden als in control zijn, netwerken en anticiperen typeren voor mij de opleiding Assistent controller van Avans+."