Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 13 juni 2019

Na mijn opleiding Accountancy in Utrecht ben ik naar Den Bosch verhuisd en als assistent-accountant gaan werken bij De Jong Accountants en Adviseurs in Vught. Een logische vervolgstap voor mij was de AA-opleiding om meer diepgang te krijgen en mezelf te ontwikkelen én te onderscheiden. Ik heb verschillende aanbieders met elkaar vergeleken. Van anderen hoorde ik positieve verhalen over de bacheloropleiding Accountancy bij Avans Hogeschool. Mede daarom heb ik mijn vervolgopleiding bij Avans+ gevolgd. En de verhalen bleken te kloppen: bij Avans+ zijn de zaken goed geregeld.

Het is behoorlijk pittig om deze opleiding naast je werk te volgen. Zeker in het eerste jaar moest ik flink aan de bak en heb ik me echt weleens afgevraagd of het allemaal niet te hoog gegrepen was. Gelukkig heeft de opleiding me veel gebracht. Doordat ik aan mooie adviesopdrachten kon werken, heb ik mijn kennis vergroot en mijn soft skills verbeterd. Ik voel nu bijvoorbeeld minder een drempel om het gesprek met een directie aan te gaan.

Ik was onderdeel van het eerste leerjaar waarin deze vernieuwde opleiding werd gegeven. Dat was dus ook voor de docenten soms even wennen. Gelukkig kregen we vanuit Avans+ alle medewerking en werd er waar nodig wat soepeler met deadlines omgegaan. Ik vond de docenten over het algemeen erg prettig en deskundig. Bij de adviesopdrachten werden we veel losgelaten. Daar was met meer feedback prettig geweest.

 

 

Lees meer