Ontwikkelingen binnen de fysiotherapie staan niet stil. Problematiek wordt complexer, hulpvragen van patiënten uitdagender en de behoefte aan specialisten groter. Een goed moment om te starten met een fysiotherapie masteropleiding van Avans+. Als master opgeleide fysiotherapeut maak je dagelijks het verschil in de praktijk bij complexe zorgkwesties. 

Waarom een master fysiotherapie?

Waarschijnlijk ben je zelf al meer dan overtuigd van de meerwaarde die jij als master fysiotherapeut kan hebben binnen jouw praktijksituatie. Om ook jouw praktijkeigenaar of leidinggevende te overtuigen van de meerwaarde voor zijn of haar praktijk hebben we een factsheet ontwikkeld. In deze factsheet zie je in één overzicht de meerwaarde van een master fysiotherapie opleiding bij Avans+. Een handige tool om voor te leggen aan jouw leidinggevende. In deze factsheet voor de masters fysiotherapie zijn de directe praktische toepasbaarheid van de opleiding en betere zorg belangrijke uitgangspunten die duidelijk terug komen.

Welke master fysiotherapie?

Avans+ biedt diverse masters fysiotherapie aan. Mocht je nog niet helemaal zeker zijn welke opleiding het beste bij jouw situatie past dan biedt de factsheet ook uitkomst. Hierin worden namelijk alle masteropleidingen fysiotherapie duidelijk naast elkaar gezet. Door middel van onderstaande button kun je de factsheet eenvoudig downloaden.

download de factsheet

Vrijblijvend advies over een van onze masters fysiotherapie

Heb je behoefte aan advies over jouw keuze voor een opleiding tot fysiotherapeut of wens je vrijblijvend meer informatie over onze opleidingen fysiotherapie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij de juiste keuze tot een opleiding tot fysiotherapeut.