Ontwikkelingen binnen de fysiotherapie staan niet stil. Problematiek wordt complexer, hulpvragen van patiënten uitdagender en de behoefte aan specialisten groter. Een goed moment om te starten met een fysiotherapie masteropleiding van Avans+. Als master opgeleide fysiotherapeut maak je dagelijks het verschil in de praktijk bij complexe zorgkwesties. 

De meerwaarde van een master fysiotherapeut

Waarschijnlijk ben je zelf al meer dan overtuigd van de meerwaarde die jij als master fysiotherapeut kan hebben binnen jouw praktijksituatie. Helaas zijn nog niet alle praktijkeigenaren en leidinggevenden op de hoogte van deze meerwaarde voor zijn of haar praktijk. Hierdoor kan het soms lastig zijn om een leidinggevende te overtuigen om te investeren in jouw masteropleiding.

Daarom hebben we vanuit Avans+ een factsheet ontwikkeld waarin we in één overzicht laten zien wat de meerwaarde van een fysio masteropleiding is voor jouw leidinggevende. Hierbij zijn directe praktische toepasbaarheid en betere zorg belangrijke uitgangspunten die duidelijk terug komen.

Met deze overzichtelijke factsheet heb je een sterk middel in handen bij het informeren van jouw leidinggevende.

Benieuwd naar de factsheet?

Door middel van onderstaande button kun je de factsheet eenvoudig downloaden.

download de factsheet

Advies over een van onze masters fysiotherapie?

Heb je behoefte aan advies over jouw keuze voor een opleiding tot fysiotherapeut of wens je vrijblijvend meer informatie over onze opleidingen fysiotherapie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij de juiste keuze tot een opleiding tot fysiotherapeut.