Ontwikkelingen binnen de fysiotherapie staan niet stil. Problematiek wordt complexer, hulpvragen van patiënten uitdagender en de behoefte aan specialisten groter. Een goed moment om te starten met een fysiotherapie masteropleiding van Avans⁺. Heeft u vragen over een van onze fysiotherapie masters? In dat geval kan een vrijblijvend adviesgesprek antwoord geven op al uw vragen.

Waarom een vrijblijvend adviesgesprek bij Avans+?

Het is belangrijk dat u kiest voor een studie die bij u past. U wilt een master doen binnen een specialisme waar nu markt voor is, maar ook in de toekomst. Daarnaast wilt u een opleiding die u goed kunt combineren met uw werk en privéleven.

Om tot een juiste keuze te komen kan het fijn zijn om een keer te spreken met een van onze opleidingsmanagers. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en meedenken over welke studie het meest geschikt is voor u. Zo krijgt u een duidelijk beeld hoe u zich door middel van een master verder kan ontwikkelen om nog betere zorg aan uw patiënten te kunnen bieden.

button adviesgesprek

Waarom kiezen voor een fysiotherapie master van Avans⁺?

Wanneer u zich als fysiotherapeut gaat specialiseren tot master is het belangrijk dat u kiest voor een opleiding waar toekomst in zit. Bij Avans⁺ bieden we de specialisaties aan waarvan wij denken dat er, gezien de ontwikkelingen in de markt, de komende jaren de meeste vraag naar zal zijn.

We onderscheiden ons door vernieuwend onderwijs aan te bieden middels online, social learning, gecombineerd met bijeenkomsten op locatie en werkleren. We zijn praktijkgericht en streven naar het direct toepasbaar maken van het geleerde in de eigen praktijk. Dit maakt het onderwijs efficiënt, flexibel en studeerbaar.

button adviesgesprek

Hieronder vindt u enkele specifieke voordelen wanneer u een fysiotherapie masteropleiding bij Avans+ volgt:

Flexibel

Met onze halfjaarlijkse start (februari en september) maken wij studeren flexibel voor iedereen.

Geaccrediteerd met 60 EC

Onlangs zijn al onze fysiotherapie masteropleidingen opnieuw door de NVAO geaccrediteerd voor de komende 6 jaar! Momenteel is Avans+ nog de enige opleider in Nederland die de fysiotherapie masters aanbiedt met 60 EC én volledig geaccrediteerd is. De studiebelasting voor onze masters is gemiddeld 14 uur per week.

Efficiënte werkvormen

We bieden vernieuwend onderwijs aan middels online, social learning, gecombineerd met bijeenkomsten op locatie en werkleren. Dit maakt het studeren efficiënt en past het bij verschillende leerstijlen.

Lagere kosten

Avans⁺ biedt efficiënte, studeerbare, praktijkgerichte masters aan tegen relatief lage kosten vergeleken met andere aanbieders.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze opleidingsmanagers contact op met Naomi Pinxteren van de afdeling Voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 04 of Klik hier om meteen een adviesgesprek aan te vragen.