Skip to main content

Agilent

(2 OPLEIDINGEN )
Laboratoriumtechniek - Agilent
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE? ONTDEK HIER MEER
Opleidingen met kwaliteit

Werkt u in het laboratorium veel met een van de Agilent systemen of gaat u dat doen? Leer alles dat u moet weten over Agilent met de korte intensieve trainingen van Avans+.

Waarom een Agilent training volgen?

Het is algemeen bekend. Natuurlijk kunt u met behulp van collega’s veel leren over systemen in de praktijk. Maar er komt een moment dat u toch de gedegen basiskennis van de Agilent systemen mist. Iedereen die sinds kort met een Agilent systeem of software werkt of ermee moet gaan werken, heeft daarom baat bij een Agilent training. U leert hierin onder andere hoe u het ChemStation/EZ-Chrom efficiënt gebruikt of u krijgt de bediening, het basisonderhoud en troubleshooting onder de knie, zodat u na afloop alles weet wat u weten moet.

Welke Agilent training past bij u?

Avans+ biedt diverse Agilent trainingen. Na twee intensieve trainingsdagen kent u alle ins en outs van het Agilent 1100/1200 systeem, het Agilent 6890/7890 systeem of het Agilent GC-MSD systeem. U leert het toestel op de juiste wijze te bedienen. Het lokaliseren van storingen en het oplossen hiervan en het uitvoeren van onderhoud dat u zelf kunt doen.

Volgt u een software training of een van de ‘Data analysis and reporting’ trainingen? Dan leert u de fijne kneepjes van de software die het systeem waarmee u werkt gebruikt.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af

Tijdens onze Agilent traingen wordt de mondelinge kennisoverdracht afgewisseld met praktijkopdrachten. In ons eigen laboratorium zijn werkende systemen beschikbaar. Daarnaast is er extra ‘dummie’ materiaal aanwezig om het onderhoudswerk te kunnen oefenen. U voert in kleine groepjes experimenten uit, onder directe begeleiding van onze deskundige docenten.

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek voorzien wij u dan van advies. Wij denken graag met u mee!

lees meer