Skip to main content

Spectrometrie

(3 OPLEIDINGEN )
Laboratoriumtechniek - Laboratoriumtechniek - Spectrometrie
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE? ONTDEK HIER MEER
Opleidingen met kwaliteit

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van spectrometrie? Bent u werkzaam in een van de specialistische functies van dit vakgebied? Houd uw kennis en vaardigheden up-to-date! Kies voor een van de opleidingen Spectrometrie van Avans+.

Spectrometrie: welke specialisatie past bij u?

Bij Avans+ kunt u up-to-date bachelor en postbachelor cursussen Spectometrie volgen. Laboratoriummedewerkers van allerlei niveaus kunnen een spectometrieopleiding bij Avans+ volgen. Wilt u alles weten over de hedendaagse praktijk van atomaire absorptiespectrometrie? Meld u zich dan aan voor de bacheloropleiding Atomaire absorptiespectrometrie (AAS). Bent u werkzaam als chemisch analist en wilt u uitgebreid kennismaken met de Mid Infra Rood (MIR) spectrometrie? Kies dan voor onze opleiding FT-IR spectrometrie.

In samenwerking met de Universiteit Gent bieden wij een cursus ICP-MS aan. Hierin leert u over de relatief nieuwe en complexe techniek voor elementanalyse op (zeer) lage concentratieniveaus. Bent u benieuwd welke specialisatie bij u past? Naast deze cursus bieden wij nog diverse andere opleidingen aan op het gebied van Spectrometrie.

Actueel en praktijkgerichte opleidingen

In onze opleidingen en cursussen krijgt u uiteraard altijd les van een vakbekwaam docent met een ruime praktijkervaring. Zo leert u de fijne kneepjes van het specialistische vakgebied spectrometrie. Tijdens de les is er voldoende ruimte voor het stellen van uw persoonlijke vragen en vindt interactie met docent en mededeelnemers plaats. Er wordt gebruikgemaakt van praktijkcases waardoor u zich de stof snel eigen maakt en het geleerde direct in uw eigen praktijk kunt toepassen.

Lees wat andere deelnemers van onze cursussen vinden

Ander deelnemers typeren de sfeer tijdens onze cursussen als open. Vragen kunnen altijd gesteld worden tijdens de les. Alle antwoorden die u krijgt, zijn bruikbaar in uw eigen praktijk. Er is een breed aanbod aan cursussen in diverse vakgebieden. De toegevoegde waarde hiervan is dat die ook op elkaar aan kunnen sluiten. Er is bij Avans+ voldoende aanbod om u te blijven ontwikkelen. Dit wordt als zeer positief ervaren. Lees meer over de ervaringen van eerdere deelnemers en ontdek wat zij van de opleiding vinden.

Kunnen wij u helpen?

Bent u ook op zoek naar een cursus of opleiding in dit vakgebied? Of zoekt u een vervolgcursus op een van onze spectrometrie opleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een vrijblijvend en persoonlijk advies.

lees meer