Skip to main content

Risicomanagement

(3 OPLEIDINGEN )
Risicomanagement
 • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

  testimonial-scire-erikdevries
  Erik de Vries
  Financieel adviseur
 • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

  testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
  Anthony van Ganzewinkel
  Ondernemer
 • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
  testimonial-scire-r.deleede
  R. de Leede
  Opdrachtgever
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Voorkomen is beter dan genezen. Goed risicomanagement zorgt er onder andere voor dat u alle potentiële valkuilen binnen een onderneming al heeft voorzien en daar een plan van aanpak voor klaar heeft liggen. Maar hoe doet u dat? Avans+ biedt verschillende opleidingen en trainingen aan die u daar wegwijs in maken.

Waarom risicomanagement?

Ondernemers hebben geen behoefte aan een pakket schadeverzekeringen met bijbehorende voorwaarden. Ze hebben behoefte aan een integrale benadering van hun risicomanagementvraagstukken. Dat stelt hen in staat te ondernemen en de missie en visie waar te maken, zonder zich druk te hoeven maken over activiteiten die niet tot hun core business behoren. Daar komt een Riskmanagement adviseur of consultant om de hoek kijken.

Risicomanagement opleidingen op postbachelorniveau

De leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant is een leergang die een intermediair helpt de vertaalslag te maken van product-verkoper naar Riskmanagement consultant. Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvangt u het erkende postbachelordiploma Risk Management Consultant van Avans Hogeschool (dus niet Avans+). Daarnaast kunt u een inschrijving verkrijgen in het Risicomanagementregister, waarna u zich gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) mag noemen. Voor deze leergang is een PE-programma beschikbaar.

Docenten met ruime praktijkervaring

De risicomanagement opleidingen van Avans+ zijn zo ingericht dat u er daadwerkelijk iets mee kan in uw praktijk. Daarnaast maken we gebruik van docenten met jarenlange ervaring in risicomanagement. Zij putten uit verschillende casussen en kunnen u duidelijk aangeven wat wel en wat niet werkt in de praktijk.

Neem gerust contact op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding u het best kunt volgen in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer