Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Risico­management

Download brochure
Opleidingen Risicomanagement
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC)

Niveau Postbachelor
Duur 3 dagen
Studiekosten € 1695,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Voorkomen is beter dan genezen. Goed risicomanagement zorgt er onder andere voor dat je alle potentiële valkuilen binnen een onderneming al hebt voorzien en daar een plan van aanpak voor klaar hebt liggen. Maar hoe doe je dat? Avans+ biedt verschillende opleidingen en trainingen aan die je daar wegwijs in maken.

Waarom risicomanagement?

Ondernemers hebben geen behoefte aan een pakket schadeverzekeringen met bijbehorende voorwaarden. Ze hebben behoefte aan een integrale benadering van hun risicomanagementvraagstukken. Dat stelt hen in staat te ondernemen en de missie en visie waar te maken, zonder zich druk te hoeven maken over activiteiten die niet tot hun core business behoren. Daar komt een Riskmanagement adviseur of consultant om de hoek kijken.

Risicomanagement opleidingen op postbachelorniveau

De leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant is een leergang die een intermediair helpt de vertaalslag te maken van product-verkoper naar Riskmanagement consultant. Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvang je het erkende postbachelordiploma Risk Management Consultant van Avans Hogeschool (dus niet Avans+). Daarnaast kun je een inschrijving verkrijgen in het Risicomanagementregister, waarna je je gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) mag noemen. Voor deze leergang is een PE-programma beschikbaar.

Waarom kiezen voor een opleiding risicomanagement van Avans+?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van risicomanagementopleidingen weten wij als geen ander wat de risk manager vandaag de dag zoekt in een opleiding risicomanagement. Door onze continue ontwikkeling van de cursus risicomanagement en uitgebreide opleiding risk management ben je altijd verzekerd van de informatie op het allerhoogste niveau. Met onze praktijkgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat je tijdens de opleiding risicomanagement praktijkcases krijgt waar je echt wat mee kan, ondersteund door de theorie die je daarbij nodig hebt. Onze opleiding wordt niet voor niets gezien als een masterclass risicomanagement waar jij en je bedrijf echt wat aan hebben! Al onze cursussen en opleidingen risk management zijn op hbo-niveau zodat je verzekerd bent van onderwijs op hoog niveau met een waardevol diploma risk management als eindresultaat.

Docenten met ruime praktijkervaring

De risicomanagement opleidingen van Avans+ zijn zo ingericht dat je er daadwerkelijk iets mee kan in jouw praktijk. Daarnaast maken we tijdens de masterclass risicomanagement gebruik van docenten met jarenlange ervaring in risicomanagement. Zij putten uit verschillende casussen en kunnen je duidelijk aangeven wat wel en wat niet werkt in de praktijk. Risk management opleiding waar je echt wat aan hebt!

Neem gerust contact op

Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk en vrijblijvend advies over welke cursus risicomanagement of opleiding risicomanagement je het best kunt volgen in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze op het gebied van risk management!

Lees meer