Skip to main content

Risicomanagement

(2 OPLEIDINGEN )
Risicomanagement
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Voorkomen is beter dan genezen. Goed risicomanagement zorgt er onder andere voor dat u alle potentiële valkuilen binnen een onderneming al heeft voorzien en daar een plan van aanpak voor klaar heeft liggen. Maar hoe doet u dat? Avans+ biedt verschillende opleidingen en trainingen aan die u daar wegwijs in maken.

Waarom risicomanagement?

Ondernemers hebben geen behoefte aan een pakket schadeverzekeringen met bijbehorende voorwaarden. Ze hebben behoefte aan een integrale benadering van hun risicomanagementvraagstukken. Dat stelt hen in staat te ondernemen en de missie en visie waar te maken, zonder zich druk te hoeven maken over activiteiten die niet tot hun core business behoren. Daar komt een Riskmanagement adviseur of consultant om de hoek kijken.

Risicomanagement opleidingen op postbachelorniveau

De leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant is een leergang die een intermediair helpt de vertaalslag te maken van product-verkoper naar Riskmanagement consultant. Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvangt u het erkende postbachelordiploma Risk Management Consultant van Avans Hogeschool (dus niet Avans+). Daarnaast kunt u een inschrijving verkrijgen in het Risicomanagementregister, waarna u zich gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) mag noemen. Voor deze leergang is een PE-programma beschikbaar.

Waarom kiezen voor een opleiding risicomanagement van Avans+?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van risicomanagement opleidingen weten wij als geen ander wat de risk manager vandaag de dag zoekt in een opleiding risicomanagement. Door onze continu ontwikkeling van de cursus risicomanagement en uitgebreide opleiding risk management bent u altijd verzekerd van de informatie op het allerhoogste niveau. Met onze praktijkgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat u tijdens de opleiding risicomanagement praktijkcases krijgt waar u echt wat mee kan ondersteund door de theorie die u daarbij nodig heeft. Onze opleiding wordt niet voor niets gezien als een masterclass risicomanagement waar u en uw bedrijf echt wat aan hebben! Al onze cursussen en opleidingen risk management zijn op hbo niveau zodat u verzekerd bent van onderwijs op hoog niveau met een waardevol diploma risk management als eindresultaat.

Docenten met ruime praktijkervaring

De risicomanagement opleidingen van Avans+ zijn zo ingericht dat u er daadwerkelijk iets mee kan in uw praktijk. Daarnaast maken we tijdens de masterclass risicomanagement gebruik van docenten met jarenlange ervaring in risicomanagement. Zij putten uit verschillende casussen en kunnen u duidelijk aangeven wat wel en wat niet werkt in de praktijk. Risk management opleiding waar u echt wat aan heeft!

Neem gerust contact op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk en vrijblijvend advies over welke cursus risicomanagement of opleiding risicomanagement u het best kunt volgen in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze op het gebied van risk management!

lees meer