Skip to main content

Verzuim en Inkomen

(2 OPLEIDINGEN )
Verzuim en Inkomen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Wat te doen met kostbaar ziekteverzuim binnen een organisatie? Of de re-integratietrajecten die hier vaak aan vast zitten? Weten hoe hier efficiënt mee om te gaan, is een vak apart. Avans+ biedt daarom verschillende postbacheloropleidingen en masterclasses aan die u wegwijs maken in de wereld van verzuim en inkomen.

Van postbacheloropleiding verzuim en inkomen tot masterclasses

Indien u een gedegen fundament wilt leggen voor adviezen over verzuim en inkomen aan het mkb, is de opleiding tot Registeradviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) zeer geschikt voor u. Wilt u zich extra verdiepen in verzuim- en inkomensmanagement? Dan kunt u terecht in onze masterclasses verzuimmanagement (zie opleidingsoverzicht).

Natuurlijk is het van groot belang dat uw kennis actueel blijft en daarom bieden we ook permanente educatie aan. Binnen ons aanbod voor permanente educatie kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een verzuim opleiding van Avans+?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verzuim opleidingen weten wij als geen ander wat een verzuimadviseur vandaag de dag zoekt in een opleiding verzuimadviseur. Door onze continu ontwikkeling van de verzuimmanagement cursus en uitgebreide opleiding verzuimadviseur bent u altijd verzekerd van de informatie op het allerhoogste niveau. Met onze praktijkgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat u praktijkcases krijgt waar u echt wat mee kan ondersteund door de theorie die u daarbij nodig heeft. Een opleiding verzuimconsulent waar u en uw bedrijf echt wat aan hebben! Al onze verzuimmanagement opleidingen zijn op hbo niveau zodat u verzekerd bent van onderwijs op hoog niveau.

Uw praktijk als uitgangspunt tijdens de opleiding verzuimadviseur

We vinden het belangrijk dat onze opleiding verzuimmanagement goed aansluit op uw praktijk. Dit doen we onder andere door de inzet van docenten met ruime ervaring in uw vakgebied. Op deze manier krijgt u niet enkel theorie voor uw kiezen, maar ook concrete voorbeelden uit het werkveld en leerstof waarmee u direct iets kunt in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast krijgt u les in groepen met deelnemers uit verschillende branches. Dit levert u vaak een inspirerende en verfrissende blik op uw eigen functioneren.

Vrijblijvend advies over de verzuim en inkomen opleidingen 

Heeft u vragen over onze verzuim opleidingen? Of heeft u wellicht behoefte aan persoonlijk en vrijblijvend advies voordat u een keuze voor onze opleiding verzuimconsulent maakt? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder om u op te leiden tot verzuimspecialist!

lees meer