Skip to main content

Verzuim en Inkomen

(2 OPLEIDINGEN )
Verzuim en Inkomen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
 • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

  testimonial-scire-erikdevries
  Erik de Vries
  Financieel adviseur
 • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

  testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
  Anthony van Ganzewinkel
  Ondernemer
 • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
  testimonial-scire-r.deleede
  R. de Leede
  Opdrachtgever
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Wat te doen met kostbaar ziekteverzuim binnen een organisatie? Of de re-integratietrajecten die hier vaak aan vast zitten? Weten hoe hier efficiënt mee om te gaan, is een vak apart. Avans+ biedt daarom verschillende postbacheloropleidingen en masterclasses aan die u wegwijs maken in de wereld van verzuim en inkomen.

Van postbacheloropleiding verzuim en inkomen tot masterclasses

Indien u een gedegen fundament wilt leggen voor adviezen over verzuim en inkomen aan het mkb, is de opleiding tot Registeradviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) zeer geschikt voor u. Wilt u zich extra verdiepen in verzuim- en inkomensmanagement? Dan kunt u terecht in onze masterclasses (zie opleidingsoverzicht).

Natuurlijk is het van groot belang dat uw kennis actueel blijft en daarom bieden we ook permanente educatie aan. Binnen ons aanbod voor permanente educatie kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Uw praktijk als uitgangspunt

We vinden het belangrijk dat onze opleidingen goed aansluiten op uw praktijk. Dit doen we onder andere door de inzet van docenten met ruime ervaring in uw vakgebied. Op deze manier krijgt u niet enkel theorie voor uw kiezen, maar ook concrete voorbeelden uit het werkveld en leerstof waarmee u direct iets kunt in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast krijgt u les in groepen met deelnemers uit verschillende branches. Dit levert u vaak een inspirerende en verfrissende blik op uw eigen functioneren.

Vrijblijvend advies over de verzuim en inkomen opleidingen 

Heeft u vragen? Of heeft u wellicht behoefte aan persoonlijk en vrijblijvend advies voordat u een keuze maakt? Neem gerust contact  met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer