Skip to main content

Vanaf september starten de fysieke bijeenkomsten weer! Kijk hier voor meer informatie.

Verzuim en Inkomen

Opleidingen Verzuim en Inkomen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Wat te doen met kostbaar ziekteverzuim binnen een organisatie? Of de re-integratietrajecten die hier vaak aan vast zitten? Weten hoe hier efficiënt mee om te gaan, is een vak apart. Avans+ biedt daarom verschillende postbacheloropleidingen en masterclasses aan die je wegwijs maken in de wereld van verzuim en inkomen.

Van postbacheloropleiding verzuim en inkomen tot masterclasses

Indien je een gedegen fundament wil leggen voor adviezen over verzuim en inkomen aan het mkb, is de opleiding tot Registeradviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) zeer geschikt voor jou. Wil je je extra verdiepen in verzuim- en inkomensmanagement? Dan kun je terecht in onze masterclasses verzuimmanagement (zie opleidingsoverzicht).

Natuurlijk is het van groot belang dat jouw kennis actueel blijft en daarom bieden we ook permanente educatie aan. Binnen ons aanbod voor permanente educatie kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een verzuim opleiding van Avans+?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verzuim opleidingen weten wij als geen ander wat een verzuimadviseur vandaag de dag zoekt in een opleiding verzuimadviseur. Door onze continue ontwikkeling van de verzuimmanagement cursus en uitgebreide opleiding verzuimadviseur ben je altijd verzekerd van de informatie op het allerhoogste niveau. Met onze praktijkgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat je praktijkcases krijgt waar je echt wat mee kan, ondersteund door de theorie die je daarbij nodig hebt. Een opleiding verzuimconsulent waar jij en je bedrijf echt wat aan hebben! Al onze verzuimmanagement opleidingen zijn op hbo-niveau zodat je verzekerd bent van onderwijs op hoog niveau.

Jouw praktijk als uitgangspunt tijdens de opleiding verzuimadviseur

We vinden het belangrijk dat onze opleiding verzuimmanagement goed aansluit op jouw praktijk. Dit doen we onder andere door de inzet van docenten met ruime ervaring in jouw vakgebied. Op deze manier krijg je niet enkel theorie voor je kiezen, maar ook concrete voorbeelden uit het werkveld en leerstof waarmee je direct iets kunt in jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast krijg je les in groepen met deelnemers uit verschillende branches. Dit levert jou vaak een inspirerende en verfrissende blik op je eigen functioneren.

Vrijblijvend advies over de verzuim en inkomen opleidingen 

Heb je vragen over onze verzuimopleidingen? Of heb je wellicht behoefte aan persoonlijk en vrijblijvend advies voordat je een keuze voor onze opleiding verzuimconsulent maakt? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder om je op te leiden tot verzuimspecialist!

Lees meer