Woon of werk je in West Noord-Brabant? Volg deze opleiding dan met 50% subsidie. Lees meer over de mogelijkheden voor jou.
Nederland werkt hard aan het terugdringen van de CO2-uitstoot en schakelt over op duurzame energie. Energietransitie betekent een verandering en daar hoort innovatie bij. In die verandering is de opwekking via zon en wind en de opkomst van o.a. LED-verlichting duidelijk zichtbaar. Minder zichtbaar zijn smart grids, all-electric gebouwen en smart buildings. Ze dragen allen bij aan de transitie en daarmee aan de elektrificatie van Nederland en bieden nieuwe kansen en uitdagingen voor het vakgebied elektrotechniek.
In deze opleiding krijg je fundamentele elektrotechnische installatietechnische kennis en vaardigheden op hbo-niveau aangereikt.
Doelgroep
Werkvorm
Tijdens de opleiding HIT-E Fundamentals bestudeer je zelfstandig de theorie en neem je actief deel aan de fysieke bijeenkomsten. Daarbij breng je je vragen uit de dagelijkse praktijk in. Je leert van docenten en van elkaar.
Tijdsinvestering
De opleiding HIT-E fundamentals loopt over een periode van een half jaar waarin ongeveer 30 bijeenkomsten zijn die op een vaste dag in de week fysiek plaatsvinden in Breda.
Reken daarnaast op tussen de 8 en de 14 uur aan zelfstudie per week.
Studiekosten
De kosten voor de opleiding HIT-E Fundamentals zijn als volgt:
Hiervoor ontvang je voor aanvang van de opleiding een factuur.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Voor opleidingskosten geldt een tarief van 21% BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.
Je komt in aanmerking voor deze overheidssubsidie als je aan de volgende voorwaarden voldoet.
Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet kan je kosteloos deelnemen aan de trajecten: Intake en het Loopbaan oriëntatie traject. De opleidingstrajecten worden voor 50% vanuit de subsidie gefinancierd.
Meer informatie: Digipower 2023-2026 'Green Deal'
Wanneer je deze trajecten gesubsidieerd gaat volgen hebben wij persoonsgegevens en ingevulde formulieren van je nodig. Het CA-ICT heeft deze gegevens nodig om de ontvangen subsidies uit het subsidieprogramma Just Transition Fund te kunnen verstrekken aan opleiders ten behoeve van de uitvoering van scholingsactiviteiten van het project Digipower 2023-2026 ‘Green Deal’. Het CA-ICT kan dat niet zonder deze gegevens, omdat via het inzien van deze gegevens gecontroleerd wordt of de gesubsidieerde activiteiten daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Dat neemt niet weg dat je gegevens natuurlijk wel van vertrouwelijke aard zijn. Het CA-ICT ziet er daarom nauwkeurig op toe dat deze optimaal beschermd worden tegen onbevoegde ogen. Na aanmelding ontvang je van ons een mail met de benodigde gegevens en formulieren. Ook sturen wij een privacy statement van het CA-ICT, hierin staat precies wie welke gegevens over je mag inzien, op welke wijze en hoe lang de gegevens bewaard worden en hoe wordt voorkomen dat onbevoegde personen de gegevens kunnen lezen.
Diploma
Na afronding ontvang je een certificaat.
Resultaat
Na afronding van de opleiding heb je ten aanzien van het ontwerpen van elektrotechnische installaties de eerste stappen gezet en beheers je de basisprincipes. Daarmee ben je voor elektrotechnische installatie en -adviesbureaus een interessante kandidaat.
En als je ambitie verder gaat dan dat, dan kun je doorstromen naar de 2-jarige HIT-E opleiding.
Contact
Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.