Om als organisatie succesvol te zijn en te blijven binnen de ondergrondse infra spelen naast operationele kennis ook tal van organisatorische zaken een belangrijke rol. Binnen deze module krijgen diverse relevante organisatorische aspecten en concepten aandacht en wordt je uitgedaagd daar op strategisch niveau voor je eigen organisatie of werkomgeving over na te denken en zelf een visie te vormen.
Doelgroep
Je bent werkzaam binnen of voor de kabels en leidingenbranche. Bijvoorbeeld een pijpleidingbeheerorganisatie verantwoordelijk voor de continuïteit en de veiligheid van pijpleidingtransportsystemen, een ingenieursbureau dat pijpleidingsystemen ontwerpt, een aannemingsbedrijf, een dienstverlenend bedrijf of een toeleverancier van materialen.
Je projecteert abstracte kennis en begrip van diverse voor de leidingenbranche relevante organisatorische concepten op je eigen organisatie. Je ontwikkelt daarmee een kritisch bewustzijn van het functioneren van die eigen organisatie en komt zo tot nuttige en vernieuwende verbeteradviezen op strategisch niveau; zowel intern gericht als op samenwerking met externe partijen.
Werkvorm
Uniek aan de masterclasses van de Master of Pipeline Technology (MPT) is de multidisciplinaire insteek. Je ontwikkelt affiniteit met alle disciplines die samen de pijpleidingketen vormen. Dit gebeurt doordat je in kleine groepjes werkt die bestaan uit deelnemers met allemaal een andere rol in het totale pijpleidingenproces.
Als toets vertaal je de behandelde thema’s naar op strategisch niveau gelegen mogelijkheden en meerwaarde voor de eigen organisatie in de vorm van een adviesrapport voor directie of afdelingsleiding.
Door de diverse achtergronden van docenten en deelnemers verbreed je je kijk op het kennisgebied en word je een betere gesprekspartner, intern en voor de andere partijen.
Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.
Tijdsinvestering
De totale studieduur bedraagt 3 maanden met een studielast van 3 EC’s (= 84 studiebelastingsuren).
Deze opleiding bestaat uit bijeenkomsten variërend van 1 dagdeel tot 2 dagen met 1x een hotelovernachting van vrijdag op zaterdag in een periode van 3 maanden.
De masterclass is onderdeel van de geaccrediteerde MSc-opleiding Master of Pipeline Technology. Door in te schrijven voor deze masterclass doe je dus kennis op over assetmanagement voor ondergrondse leidingtransportsystemen op geaccrediteerd masterniveau.
Je sluit aan bij de deelnemers die de hele opleiding volgen. Maaltijden zijn inbegrepen en er is de mogelijkheid om een hotelovernachting op de les locatie te boeken.
Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.
Studiekosten
De kosten voor deze module zijn als volgt:
Hiervoor ontvang je voor aanvang van de opleiding een factuur.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Voor opleidingskosten geldt een tarief van 21% BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.
Heb je niet het juiste opleidingsniveau en wil je toch deelnemen? Dan dien je een toelatingsassessment te doen. Lees meer over dit assessment of neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.
Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een subsidie- of financieringsmogelijkheid, indien je aan de voorwaarden voldoet. Bekijk alle mogelijkheden en lees de voorwaarden op onze subsidiepagina.
Diploma
Na afronding van deze masterclass ontvang je een certificaat. Dit certificaat is een bewijs dat je een deel van de masteropleiding succesvol hebt afgerond en geeft daarmee vrijstelling voor het geval je deel wilt nemen aan de gehele opleiding Master of Pipeline Technology.
Resultaat
Je hebt na het volgen van deze masterclass geleerd om abstracte kennis en begrip van diverse voor de leidingenbranche relevante organisatorische concepten op je eigen organisatie en op de branche te projecteren en dit te vertalen naar nuttige en vernieuwende verbeteradviezen op strategisch niveau. Je zicht op samenwerkingsvormen, de meerwaarde ervan en hoe deze te realiseren.
Contact
Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.