Lees hoe Frank van de Bergh de opleiding HIT-E heeft ervaren:

'Ik wilde de theoretische kennis die ik had opgedaan tijdens mijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven aanvullen met praktische kennis van gebouwinstallaties en het bouwproces in het algemeen. De HIT-E van Avans+ voorzag hierin.

Zelfstandig

Doordat ik tijdens de opleiding op een gestructureerde manier met alle facetten van het ontwerp van elektrotechnische installaties in aanraking ben gekomen, ben ik nu in staat om zelfstandig projecten tot een succes te brengen. Zo ben ik momenteel verantwoordelijk voor het ontwerp van de E-installaties van het nieuwe OK-complex van een ziekenhuis.

 Ik ben ervan overtuigd dat de kennis die ik tijdens deze opleiding HIT-E heb opgedaan een zeer goede aanvulling is geweest op de kennis en kunde die al binnen mijn afdeling aanwezig was. Voor dit team was het goed om de theoretische kennis weer eens te verversen en op de hoogte te worden gebracht van de laatste innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

Pittig

Behalve een inhoudelijk sterk programma en een zeer interessante groep deelnemers was het niet alleen maar hosanna. Het volgen van deze 2-jarige HIT-E opleiding was naast mijn baan op sommige momenten erg pittig, de balans werk-privé was soms lastig te vinden, maar uiteindelijk was het zeker de moeite waard. Het heeft me een goede basis gegeven waarmee ik de komende jaren zeker mijn voordeel kan doen.

Termen als leerzaam, uitdagend, verdieping, maar ook kennisverbreding en gedegen basiskennis op het gebied van E-installaties typeren voor mij de opleiding HIT-E."