Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

Ik heb gekozen voor de opleiding Assetmanagement, omdat deze naar mijn inzien inspeelt op de huidige behoefte van organisaties. Het managen van assets is meer dan alleen het onderhouden ervan; assetmanagement betekent onder andere ook het managen van risico’s. In de opleiding is een hele module gewijd aan dit onderwerp. Ook is er veel aandacht voor bedrijfskundige aspecten. Door de integratie van al deze onderwerpen leg je een brede basis, waardoor je ook breder inzetbaar bent binnen je organisatie.

Alle theorie die in de opleiding aan bod komt, wordt vertaald naar de praktijk door middel van casussen.
Voor deze casussen wordt input gevraagd van ons als deelnemers. Wij staan dus centraal. Hierdoor vindt interactie op horizontaal niveau plaats; er ontstaan interessante discussies over de eigen functies en organisaties van de deelnemers. Voor mij een duidelijke win-winsituatie; je leert over je eigen situatie en over die van anderen.

Ik ben erg te spreken over de docenten. Zij zijn gedreven en hebben bovendien ervaring met de bedrijfsvoering in de praktijk. De opleiding heeft een aantoonbaar goed niveau.

Lees meer