Lees hoe Paul Bakkers de opleiding Projectleider bouw en infra heeft ervaren:

"Ik ben inmiddels alweer een aantal jaren werkzaam als projectbegeleider bij Redubel. Redubel is een klein, dynamisch bedrijf binnen het BAM concern, actief in de infrastructuur. Na een periode als projectbegeleider gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na een aantal gesprekken met een loopbaancoach, zou het een logische vervolgstap voor mij zijn om projectleider te worden. De opleiding Projectleider bouw en infra sloot hier perfect bij aan.

Praktijkgericht op bouw en infra
De opleiding is erg praktisch van aard en hierdoor direct toepasbaar in de praktijk. De docenten hebben niet alleen ervaring binnen de bouw, maar spoor- en wegenbouw zijn ook veelvuldig aan bod gekomen, wat het voor mij extra interessant maakte. Onderwerpen als tijd- en geldbeheersing heb ik tijdens mijn studie direct in de praktijk toe kunnen passen.

De weg naar projectleider
De opleiding Projectleider bouw en infra heeft mij in staat gesteld mijzelf verder te ontwikkelen. Mijn grootste stap is het houden van overzicht. Hierdoor ben ik in staat om meerdere projecten tegelijk te begeleiden. Tevens is mijn verbrede kennis over projectbeheersing praktisch voor het bedrijf. Tijdens de opleiding ben ik begonnen om diverse taken van de projectleider over te nemen.

Als ik terugkijk op de afgelopen periode, kan ik zeggen dat ik veel geleerd heb. De opleiding sloot goed aan bij mijn dagelijkse werkzaamheden."