Vanwege de grote groei van onze opleidingen zijn we per direct op zoek naar een opleidingscoördinator die samen met een tweetal collega’s en de opleidingsmanagers verantwoordelijk is voor de opleidingen binnen team Finance/team Accountancy. Ons steeds groter wordende speelveld richt zich op professionalisering van mens, proces en technologie. Ben jij degene die zich in een veranderende en informele, business casual omgeving als een vis in het water voelt? Wil je graag werken met verschillende vakspecialisten en experts? Lees dan zeker verder!

Wat ga je doen?

Je krijgt een aantal opleidingen toegewezen waarvoor je het aanspreekpunt wordt voor (potentiële) deelnemers en docenten. Je merkt kansen of signalen voor verbetering op en voert deze door of speelt deze door naar de opleidingsmanager. Daarnaast ben je voor “jouw” opleidingen verantwoordelijk voor de operationele uitvoering waarbij je zorg draagt voor up to date lesmateriaal, lesroosters en een goede communicatie hierover met deelnemers en docenten. Je verwerkt inschrijvingen, verzorgt en onderhoudt het lesmateriaal, correspondentie en de diplomering. Daarnaast regel je diverse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld vergaderingen, lokalen en surveillanten. Je bewaakt de interne processen en denkt proactief mee aan de verbetering hiervan. Als spin in het web houd je je ook bezig met zorgvuldige aanlevering van informatie aan de afdeling financiën, administratie en beheer ten behoeve van facturatie.

Dit ben jij en breng je mee

 • Een organisatorische persoonlijkheid met een vooruitziende blik en een flexibele werkhouding die weet wat klantgerichtheid is.
 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • Stressbestendig, iemand die goed is in multitasking en altijd het overzicht weet te behouden.
 • Iemand met commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Een doener die doorpakt, meedenkt en voor de beste oplossing gaat.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Wat wij je bieden

 • Een dynamische en creatieve werkplek, waar je in een klein team samenwerkt. Waar een gevoel van samen heerst en waar je echt het verschil kan en mag maken.
 • Een veelzijdige rol, waarbij je ook incidenteel in de avond werkt.
 • Een omgeving waar er gedacht wordt in mogelijkheden en waar ontwikkeling centraal staat.
 • Een veelzijdige rol waarvoor flexibiliteit wordt gevraagd en met regelmaat momenten om samen te sparren en kennis te delen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Maandsalaris: Maximaal € 3.426,- bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van opleiding en werkervaring).
 • Secundaire voorwaarden: O.a. 29 vakantiedagen, afhankelijk van prestatie en resultaat een 13e maand en/of winstdeling, een persoonlijk opleidingsbudget.
 • Dienstverband: Bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.
 • Uren per week: 16- 20 uur per week (meer in overleg) waarbij de vrijdag je vaste werkdag is.

Over Avans+

Wij zijn de opleider voor professionals en organisaties die het verschil willen maken. Je kunt bij Avans+ terecht voor een bachelor, postbachelor of masteropleidingen in verschillende vakgebieden. Met meer dan 200 opleidingen richten we ons op de ontwikkeling van professionals en organisaties die verder willen komen maar creëren we ook oplossingen voor complexe vraagstukken in iedere branche. Persoonlijke benadering staat centraal; we zorgen voor persoonlijke groei en we zorgen persoonlijk voor groei. De persoonlijke aanpak is belangrijk bij Avans+. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken.

Onze ambitie is om te helpen het beste uit jezelf, je collega’s of je organisatie te halen. Dit geldt voor zowel onze deelnemers als onze medewerkers. We werken continu aan vernieuwing, verandering en verbetering. Ga jij ons hiermee helpen?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en ben jij ervan overtuigd dat jij dé toegevoegde waarde bent? Dan zien we jouw motivatie graag tegemoet. Solliciteer vóór 23 maart via onderstaand formulier of mail naar solliciteren@avansplus.nl.