• 03 februari 2015

Avans+ zorgt dat de impact van het leren van uw medewerkers optimaal succes en rendement oplevert voor uw business. Avans+ biedt u een maatwerkoplossing voor uw organisatie, mét de voordelen van kruisbestuiving tussen deelnemers van verschillende bedrijven binnen één opleiding.

Als u ten minste 2 medewerkers de opleiding Management & Bedrijfskunde laat volgen, dan komen wij graag bij uw organisatie langs om uw businesscase in de opleiding te verwerken. Ook tijdens de opleiding zorgt Avans+ voor persoonlijke begeleiding op de werkvloer. Dit levert méér resultaat op. Voor uw organisatie én voor de deelnemers.

De opleiding Bedrijfskunde van Avans+ kent al jaren tevreden deelnemers en werkgevers. Onder andere intensieve persoonlijke begeleiding en een perfecte aansluiting op de praktijk zorgen dat uw medewerkers hun kennis, inzichten en verkregen vaardigheden direct kunnen inzetten voor uw organisatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsbestuur. Oud deelnemer Monique van Winkel vertelt in dit verhaal graag over haar ervaringen met de opleiding.

Avans+ heeft een divers aanbod aan opleidingen op het gebied van Bedrijfskunde, zowel op bachelor- als op masterniveau.

Contact
Wilt u verder praten over hoe onze Bedrijfskundige opleidingen bijdragen aan de resultaten van uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Jessica Joling via 0900 - 110 10 10 (lokaal tarief) of via jjoling@avansplus.nl.