• 13 april 2016

De HIT bestaat in 2016 40 jaar. Ja, u leest het goed: 40 JAAR!!

Al 40 jaar worden installatietechnici bij Avans+ begeleid in hun ontwikkeling en op een hoger plan gebracht. En het mooie is: de HIT-opleiding van 30 of zelfs 10 jaar geleden, ziet er heel anders uit dan de huidige HIT opleiding.

Er is veel gebeurd in 40 jaar

Dankzij de jarenlange input, feedback van onze (oud) deelnemers, docenten en werkveldadviesraad hebben wij de HIT opleidingen blijvend kunnen evalueren en optimaliseren, zodat we met de theorie altijd aansluiten op actuele ontwikkelingen in de praktijk van onze deelnemers

Een kleine greep uit recente ontwikkelingen binnen de HIT-opleidingen: energiezuinig ontwerpen, energieneutraliteit, de integratie van de HIT-E en W en Life cycle costing. Maar ook op het vlak van persoonlijk leiderschap hebben wij onderwerpen toegevoegd die bijdragen aan de prestaties van onze deelnemers. Wat dacht u van het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden of het beter kunnen optreden in een adviserende rol. De hedendaagse HIT-ontwerper kan hierdoor vanuit een integrale benadering complexe vraagstukken nog beter tot een goed einde brengen!

Save the date!

Graag vieren wij dit jubileum  samen met u! Reserveert u daarom 17 november 2016 vanaf 18.00 uur alvast in uw agenda. Het belooft een mooi evenement te worden met interessante sprekers in een unieke passende ambiance. Een bijeenkomst die in het teken staat van een reünie. Een mooie gelegenheid om weer in contact te komen met de mensen waarmee u heeft gestudeerd. Of om ervaringen uit te wisselen met andere groepsgenoten, (oud) docenten, leidinggevenden of andere aanwezigen. Kortom oude bekenden en nieuwe energie.

Wilt u op de hoogte blijven van alle updates over het evenement? Laat uw gegevens achter via deze pagina en wij brengen het nieuws als eerste bij u!

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.