Leuk dat je geïnteresseerd bent in de opleiding vakspecialist bewegingsonderwijs vakbekwaam!

In deze opleiding leer je onder andere het nut van veelzijdig bewegen vanuit meerdere leerlijnen en hoe je dit kan toepassen in de gymzaal, in het leslokaal en op het schoolplein (bewegend leren).

Natuurlijk ga jezelf ook fysiek aan de slag om te leren lesgeven in de gymzaal en hoe je de materialen en toestellen veilig, didactisch en methodisch kan toepassen. Onderwerpen als reguleren, leerhulp en zorg komen ook bod. De opdrachten maak je niet alleen, dit doen we samen.

Tijdens deze proefles, wil ik: Thuké van Doorn, je graag laten ervaren in 2 uur hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat.

Thuké heeft inmiddels al 10 jaar ervaring als opleidingsdocent voor Avans+ en is hiernaast ook personal trainer en orthomoleculair adviseur. 

Waarom een proefles voor de opleiding Leergang Vakbekwaamheid bewegingsonderwijs?

De opleiding Leergang Vakbekwaamheid bewegingsonderwijs leidt tot een brede bevoegdheid waardoor je bevoegd bent om gymles te geven aan alle groepen in het basisonderwijs. Maar wat houden de lessen precies in en wat ga je leren tijdens de opleiding? Tijdens deze proefles krijg je een kijkje achter de schermen en proef je aan de opleiding. De proefles is geheel gratis. 

Vergeet niet je gymspullen mee te nemen!

Programma:

  • Datum: 12 juni
  • Tijd: 16.00 - 18. 00 uur
  • Locatie: Markenhage, Emerweg 29, 4814 NA Breda

Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder.