Het mag weer! We mogen onze deelnemers weer ontvangen op locatie. En daar zijn we heel blij mee. De maatregelen die vanuit de overheid worden voorgeschreven blijven voor ons leidend. Maar dit betekent inmiddels ook dat wij alle opleidingen weer kunnen aanbieden volgens onze eigen efficiënte en effectieve werkwijze.

Onze opleidingen: een effectieve mix waarmee je meer bereikt

De opleidingen van Avans+ staan in het teken van jouw ontwikkeling binnen je eigen werkomgeving. Hiervoor maken we een effectieve mix van bijeenkomsten op locatie en verschillende vormen van online leren. Wanneer je een opleiding volgt bij Avans+ wordt er van je verwacht dat je veel zelf aan de slag gaat. Je onderzoekt, ontwikkelt en past toe in de dagelijkse praktijk. Wij geloven dat je meer bereikt door het zelf te doen. 

Tijdens de opleiding komt jouw groep regelmatig bijeen in virtual classrooms en krijg je toegang tot ons online platform Connect+ waarin je opdrachten uitvoert en feedback krijgt van een docent of mede-deelnemers. En vanaf nu zien we elkaar ook weer live!

Bij Avans+ hechten we veel waarde aan het samenkomen. Daarom heb je altijd een aantal bijeenkomsten op locatie tijdens je opleidingstraject. We starten graag met een kick-off zodat iedereen persoonlijk kennis kan maken met elkaar. Tijdens deze ontmoetingen wissel je kennis uit, leer je van elkaar en werk je aan verdieping en training van vaardigheden.

Inschrijven kan nog!

De belangstelling om dit najaar nog te starten met een opleiding is groot! Dus wil je nog meedoen? Schrijf je dan snel in! Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met onze afdeling Voorlichting en advies via info@avansplus.nl of op telefoonnummer 0900 110 10 10.

Wanneer zien we jou bij ons op locatie?

Uiteraard werken we op onze locaties volgens de richtlijnen van de overheid en onze branchevereniging de NRTO. Gelukkig beschikt Avans+ over moderne en ruime leslocaties waar dit allemaal goed geregeld is. In ons gebouw in Breda kun je terecht in ons werkcafé en geniet je van een heerlijke lunch of diner in ons gloednieuwe restaurant!

Neem hier alvast een kijkje bij ons in Breda: