Skip to main content

Momenteel ondervinden wij een telefoonstoring op ons algemene telefoonnummer. Wil je toch graag contact? Bel ons dan via 076-5258809 of mail naar info@avansplus.nl. Tevens zijn wij bereikbaar via Whatsapp op telefoonnummer 06-13583501.
Onze deuren zijn geopend en fysieke lessen zijn gedeeltelijk weer gestart! Kijk hier voor meer informatie.

Avans+ Masters Community

Avans+ Masters Community Bijeenkomst 4
  • 22 november 2017
  • Mogelijk gemaakt door de gemeente Breda, meer informatie over de exacte locatie volgt nog

De Avans Masters Community is een unieke manier om opleiding en praktijk in contact te brengen. Deelnemers van de master opleidingen van Avans en alumni delen kennis en ervaringen tijdens interactieve workshops en lezingen.

Wat is de Avans Masters Community?

Ongeveer 1 keer per kwartaal bieden we de mogelijkheid elkaar te ontmoeten aan de hand van een vast format: een kleinschalige interactieve bijeenkomst. Van 15.00 tot 17.00 uur vinden 2 activiteiten van maximaal 1 uur plaats. Na afloop is er volop gelegenheid na te praten bij een borrel.

Voor wie?

De Avans⁺ Masters Community is bedoeld voor huidige deelnemers én alumni van alle bedrijfskundige masters van Avans⁺. Op woensdag 22 november staat onze volgende bijeenkomst gepland en het thema is deze keer Big Data Analytics.

We hebben voor dit thema weer 2 interessante sprekers bereid gevonden om hun business case aan jullie voor te leggen en met jullie in gesprek te gaan hierover.

Eerste lezing

Eerst zal Erwin van Oosten van Building Blocks, een start up die zich bezighoudt met het voorspellen van consumentengedrag op basis van data, iets vertellen over hoe dit bedrijf opdrachtgevers helpt om hun businessmodellen meer klant gedreven te maken. Hij zal ons in een interactieve sessie deelgenoot maken van de mogelijkheden die big data analytics biedt en hoe je binnen jouw organisatie hiermee waarde kunt toevoegen.

Tweede lezing

Daarna zal Wilfred van der Plas van Simaxx toelichten hoe zijn softwareplatform ingezet wordt om gebouwen in de toekomst voor iedereen te verbeteren. Eigenaren, gebruikers en property manager profiteren van meer comfort, minder onderhoud en doorlopend toezicht door het op de juiste manier te gebruiken van data.

We starten om 15:00 uur en het programma duurt tot ongeveer 17:00 uur. Daarna is er nog gelegenheid tot napraten en netwerken onder het genot van een borrel.

Kosten en lidmaatschap

Lidmaatschap van de Avans Masters Community is volledig gratis. Hier valt ook deelname aan de bijeenkomsten onder. Een lidmaatschap houdt in dat je via e-mail uitnodigingen krijgt voor de bijeenkomsten. Daarnaast werken we aan een website via welke kennis en ervaring kan worden gedeeld.

Ja, ik meld me aan voor de bijeenkomst op 22 november