Welkom bij het alumninetwerk van Avans+. De betrokkenheid van Avans+ bij onze deelnemers stopt niet na de opleiding. We blijven graag een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van onze alumni en hun organisaties. Samen met docenten en vakspecialisten geloven we in een duurzame samenwerkingsrelatie. De uitwisseling van jouw kennis en ervaring met je mede alumni en Avans+ is waardevol. Samen creëren we oplossingen voor complexe vraagstukken voor iedere professional, organisatie of branche. We blijven graag met je in contact en op de hoogte van wat jou bezig houdt.

Ontmoet elkaar

Tijdens een alumnibijeenkomsten van Avans+ kom je in contact met vakgenoten. Je ontmoet nieuwe mensen, wisselt kennis en ervaringen uit en laat je inspireren door onze gastsprekers. Nieuwe ideeën of initiatieven worden ontwikkelt en je netwerk vergroot.

Verrijk je kennis

Avans+ verzorgt in samenwerking met docenten en vakspecialisten workshops op verschillende vakgebieden. Onder het genot van een lekkere versnapering ontwikkel je nieuwe inzichten die direct toepasbaar zijn in je eigen praktijk.

Blijf op de hoogte

Avans+ deelt haar kennis over ontwikkelingen en actualiteiten frequent via een mailing. Wil je graag op hoogte blijven, schrijf je dan hieronder in.

Word lid!

Ontmoet elkaar ook online en vergroot je netwerk via onze Avans+ Master community LinkedIn groep.

Samen bereik je meer

Onze alumnibijeenkomsten en workshops worden in samenwerking met docenten en vakspecialisten vormgegeven. Het doel is om kennis te maken met huidige samenwerkingspartners en jouw kennis als professional te vergroten. Ook is het mogelijk om jouw netwerk verder uit te breiden.  

 

Foto’s van samenwerkingspartners aangevuld met onderstaande tekst (misschien beter om deze omschrijving hier korter te maken)

 

Rein Denekamp

Rein Denekamp is ondernemer en consultant ondernemerschap en innovatie. Hij heeft een ruime ervaring in senior management en directieposities in de levensmiddelen industrie, de office products en office supplies sector bij onder meer Van Nelle, Vandemoortele. Ahrend en Hallmark. Hij was directeur van Berinco Investment en actief als ondernemer in de retail en de verpakkingsindustrie. Als consultant was hij betrokken bij uiteenlopende organisaties  als ABN-AMRO, DSV, Volker Wessel, Thebe, Chubb,  Aveant en Mosadex.

Arnout Hendriks

Arnout Hendriks is business developer met een ruime ervaring in het MKB. Hij werkt op het snijvlak van de markt en de organisatie, voornamelijk in technische en innovatieve bedrijven in de branches ICT, renewables en water. Hij stuurde commerciële teams aan, was verantwoordelijk voor conceptontwikkeling en vond nieuwe partners en ontwikkelde deze relaties. In meerdere bedrijven ontwikkelde hij nieuwe markten en zette hij er kantoren of afdelingen op vanaf scratch.

Sinds 3 jaar ondersteunt hij met zijn bedrijf Nextep verschillende ondernemers en managers in het succesvol laten groeien van hun bedrijf.