Skip to main content

Veelgestelde vragen

Categorie
Categorieën

Hoe is de bereikbaarheid van de opleidingslocaties?

We streven ernaar om locaties te selecteren die goed bereikbaar zijn met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Mocht je voor een specifieke opleiding de leslocatie en bereikbaarheid willen weten, neem dan contact met ons op via info@avansplus.nl of via 0900 - 110 10 10.
Bedankt voor je feedback!

Is lunch en/of diner inbegrepen bij de opleiding?

Dit is afhankelijk van de opleiding die je volgt of van de variant, overdag- of avondopleiding. Mocht je dit voor een specifieke opleiding willen weten, neem dan contact met ons op via info@avansplus.nl of via 0900 - 110 10 10.
Bedankt voor je feedback!

Kan ik gedurende de opleiding een pauze inlassen en later verder gaan met de opleiding?

Als een opleiding uit verschillende modules bestaat, is dit vaak mogelijk in overleg met de opleidingsmanager. Een korte opleiding kan niet worden onderbroken.
Bedankt voor je feedback!

Ik wil me ziek-/afmelden voor de les. Hoe kan ik dat doen?

Neem contact op met de opleidingscoordinator van je opleiding, deze gegevens vind je op de digitale leeromgeving.
Bedankt voor je feedback!

Hoeveel mensen zitten er in een groep?

De groepsgrootte hangt af van de opleiding. We streven ernaar om de grootte van de groepen zo in te richten dat de interactie in de lessen optimaal is.
Bedankt voor je feedback!

Wanneer ontvang ik het rooster van de opleiding?

Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de start van de opleiding ontvang je het rooster via de digitale leeromgeving. Mocht je eerder een conceptrooster willen ontvangen, neem dan contact met ons op via info@avansplus.nl of via 0900 - 110 10 10.
Bedankt voor je feedback!

Wat is de gemiddelde studiebelasting van een opleiding?

Onder het tabblad studiebelasting, bij het onderdeel 'Praktische informatie' op de opleidingspagina vind je de desbetreffende studiebelasting.
Bedankt voor je feedback!

Op welke dagen heb ik les?

Elke opleiding heeft een vaste opleidingsdag. In de meeste gevallen is de dag waarop de opleiding start ook de vaste lesdag.
Bedankt voor je feedback!

Op welke momenten kan ik starten met een opleiding?

We bieden vier startmomenten per jaar aan (februari, april, september en november). Het verschilt per opleiding hoe vaak deze wordt aangeboden per jaar. Kijk voor de startdata op de desbetreffende opleidingspagina.
Bedankt voor je feedback!

Op welke locaties worden de opleidingen aangeboden?

We maken gebruik van locaties in heel Nederland. Op de desbetreffende opleidingspagina kun je terugvinden waar de opleiding staat gepland.
Bedankt voor je feedback!