Avans+ is dé specialist in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Met meer dan 200 bachelor-, postbachelor- en masteropleidingen is Avans+ de toonaangevende opleider voor professionals en organisaties. Persoonlijke aandacht en een praktische toepasbare aanpak staan centraal. 

Maatwerktrajecten voor Personal & Corporate Finance opleidingen

Opleiden op maat wanneer en waar het jouw medewerkers het beste uitkomt. Dat is maatwerk voor onze Personal & Corporate Finance opleidingen. Zo komen we in co-creatie tot het hoogste leerrendement voor jouw medewerkers en organisatie. Met behulp van modulaire opleidingen die geheel op maat af te stemmen zijn, ben je verzekerd van een opleidingstraject dat aansluit bij de ontwikkelvraagstukken en uitdagingen die binnen jouw organisatie leven. Op deze manier verbind je de groei van je medewerkers met de toekomstbestendigheid van je organisatie.

Werkwijze van een maatwerktraject bij Avans+

Als we beginnen met een maatwerktraject dan worden diverse fases doorlopen. Van kennismaken tot daadwerkelijk aan de slag gaan is een proces waarbij we alles in samenspraak doorlopen. Hieronder staan alle stappen in een overzichtelijke infographic beschreven. 

maatwerk-personal-corporate-finance-opleidingen

Waarom maatwerk voor Personal & Corporate Finance opleidingen?

  • Inhoud van de opleiding geheel aan te passen naar eigen behoeften  
  • Zelf bepalen waar en wanneer de opleiding start 
  • Incompany trajecten mogelijk
  • We werken met ervaren adviseurs en docenten uit de praktijk 
  • Meer dan 15 jaar ervaring 

Maatwerk casus