Marloes: ‘SureBusiness is specialist op het gebied van zakelijke schadevergoeding. Wij streven naar kwalitatief goed advies en hierbij willen we onze adviespartners graag de mogelijkheid geven om zich verder te ontwikkelen. Mijn collega had de opleiding al gevolgd en ik zag de GRMC titel steeds vaker voorbij komen op LinkedIn. Omdat wij samenwerken met de zakelijke adviseur sloot deze opleiding perfect aan. Daarom ben ik de opleiding dan ook zelf gaan volgen. Daarna zag ik zo veel mogelijkheden om dit opleidingstraject op grotere schaal uit te rollen binnen onze organisatie en ben ik met Herman Derks, directeur Personal & Corporate Finance opleidingen in gesprek gegaan. Omdat we als onze eigen risicoscan ontwikkeld hadden bij SureBusiness zag ik mogelijkheden om het opleidingstraject daar op aan te passen. Want wat is er nu beter dan direct in de opleiding met deze scan te leren werken? Zo is het maatwerktraject ontstaan wat we nu al enkele jaren erg succesvol samen uitrollen’.  

Kwalitatievere risicoanalyses voor zakelijke adviseurs

‘De open opleiding heeft in de basis al erg veel raakvlakken met wat wij doen en jullie in de tas hebben. Doordat we in het maatwerktraject de opleiding aan hebben kunnen passen aan onze bestaande risicoscan is de opleiding volledig op maat gemaakt voor SureBusiness en onze werkwijze. De combinatie van theoretische kennis geïllustreerd door praktijkcases die in de opleiding gehanteerd wordt, maakt dat onze adviseurs beter weten wat ze moeten invullen in de risicoscan. Dit zorgt voor persoonlijkere, op maat gemaakte risicoanalyses. Zo kunnen onze adviseurs onze klanten nog beter van dienst zijn en dat stapje verder gaan en alle risico’s in kaart te brengen dan gewoon enkel polissen te verkopen’ vervolgt Marloes. 

De kracht van een maatwerktraject met Avans+

‘De praktijkvoorbeelden waren wat mij betreft echt onmisbaar. De laatste dag waar ook de diploma-uitreiking onder valt, vond ik de meest waardevolle dag. Dit omdat iedereen dan terugblikt op de opleiding en de uitkomsten van hun eigen casus deelt. Je leert dan zo veel van elkaar en de diversiteit van risicomanagement komt op zo’n dag echt naar voren. Het is erg leerzaam om te zien dat collega’s voor dezelfde uitdagingen staan en te horen hoe zij deze oplossen. Dit maakt dat je door de opleiding bij Avans+ niet alleen je titel krijgt maar ook echt een netwerk opbouwt waarmee je kennis en ervaringen uit kan wisselen. Kennis die je morgen direct in de praktijk kan inzetten. Zo worden door het maatwerktraject met Avans+ al onze adviseurs een kundige gesprekspartner en partner voor onze klanten’ gaat Marloes verder. 

‘De risicoscan hadden we natuurlijk al, maar door het maatwerktraject met de opleiding GRMC van Avans+ leer je beter hoe je deze scans in moet vullen. Dit heeft gezorgd voor een toename in het aantal gebruikers van de scan én kwalitatief betere scans. Naast deze toename in rendement is heel het maatwerktraject erg transparant en wisten we snel wat we gingen doen en in welke vorm. Door het doortastende communiceren van Herman  konden we in een half jaar tijd van idee al naar start van de eerste maatwerkgroep. Deze pragmatische manier van aanpak past heel goed bij SureBusiness. Dat is naar mijn mening ook een belangrijke factor waarom dit maatwerktraject al jarenlang zo succesvol is’ besluit Marloes.

Ook een maatwerk of incompany opleiding?

Wil jij meer informatie over wat een maatwerktraject voor Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC) of een andere Personal & Corporate Finance opleiding binnen jouw organisatie kan betekenen? Wij denken graag met je mee voor een maatwerktraject of incompany opleiding bij jullie op locatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek via 088 - 909 80 00. Samen bereiken we meer.