Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Examens en Repetitiecursussen

Download brochure
Examens
Filter de opleidingen
Niveau
Duur

Examens accountancy

Niveau Postbachelor
Duur 1 dagdeel
Studiekosten € 295,-
Bekijk opleiding Download brochure

Repetitiecursussen accountancy

Niveau Postbachelor
Duur 4 dagdelen
Studiekosten € 395,-
Bekijk opleiding
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Ik bedien nu succesvol en zelfstandig cliënten, voer adviesgesprekken omtrent de inrichting van bijvoorbeeld de administratie en bespreek rapportages en jaarrekeningen.

  Rutger Brouwer
  Senior Accountant
 • Het mes snijdt aan twee kanten: mijn baas heeft er weer een potentiële AA accountant bij en ik heb de tijd en ruimte gekregen mezelf te ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

  Arjan Kranenburg
  Senior Accountant
 • Een goede opleiding met goede leraren met praktijkervaring. Daarnaast is de communicatie binnen de opleiding goed verzorgd en wordt je ruim van tevoren van al het noodzakelijke op de hoogte gebracht.

  Raymon Haneveer
  Senior Accountant
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Indien je een beroepsopleiding of postbacheloropleiding Accountancy (AC) hebt gevolgd bij een opleidingsinstituut met een aanwijzing van de Commissie Eindtermen Accountancy (CEA), kunt je je via Avans+ inschrijven voor de examens. Dit geldt voor zowel (ex-)deelnemers van Avans+ als voor (ex-)deelnemers van andere opleidingsinstituten met een aanwijzing van de CEA.

Examens beroepsopleiding Accountancy (AA)

Er zijn diverse examens van de beroepsopleiding Accountancy (AA) waar je je voor kunt inschrijven. Je kunt je ook inschrijven voor een repetitiecursus. Hierdoor bereid je je optimaal voor op het examen. Ideaal, zo weet jij beter wat er op het examen van je gevraagd kan worden. 

Examens postbacheloropleiding Accountancy (AA)

Er zijn diverse examens voor de postbacheloropleiding Accountancy AA waar je jezelf voor kunt inschrijven. 

Voor de praktijk door de praktijk

Onze opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten met zowel praktijk- als onderwijservaring. Je wordt op professionele wijze begeleid op de weg naar het afleggen van het examen. Na succesvolle afronding ontvang je een erkend diploma.

Meer informatie over de postbachelor en beroepsopleiding AA examens?

Heb je nog vragen over de examens van de beroepsopleiding of postbacheloropleiding Accountancy (AA)? Wil je meer weten over onze overige opleidingen accountancy, trainingen of examens? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Lees meer