Lees hoe Hicham Miftah de opleiding Master in Controlling heeft ervaren:

"Omdat ik op zoek was naar uitbreiding van mijn kennis in het vak Controlling, ben ik op zoek gegaan naar een opleiding. Het vak is continu in beweging en vraagt om kennis die up-to-date is. Als controller wordt van je gevraagd dat je meebeweegt en zorgt dat je toegevoegde waarde zichtbaar blijft. De Controller opleiding van Avans+ sprak me direct aan qua inhoud, maar ook zeker de flexibiliteit die geboden wordt heeft mij over de streep getrokken. Bij Avans+ bestaat de mogelijkheid de om eerst de Postbacheloropleiding controller, oftewel de Masterclass 1 van de Master in Controlling te volgen. Vervolgens aan jou de keuze of je doorgaat met Masterclass II, III en IV om zo de titel Master in Controlling te behalen. Ik vond het prettig niet direct een commitment van 2,5 jaar te hoeven aangaan.

Vandaag geleerd is morgen resultaat

De onderwerpen die aan bod komen sluiten erg goed aan bij het werk dat ik doe. De opgedane kennis is daarom heel makkelijk te integreren in mijn eigen werkzaamheden. Wat ik vandaag heb geleerd, pas ik morgen op de Hogeschool toe. Zo heeft ook mijn werkgever direct profijt van mijn ontwikkeling.

Het business project, rode draad door het programma, heeft mij ook geleerd kritisch te kijken naar zowel de organisatie waarvoor ik werk, maar vooral ook naar mezelf. Dus naast uitbreiding van mijn kennis zorgt de opleiding ook nog voor een stukje persoonlijke ontwikkeling. Dat is toch mooi meegenomen.

Een gezellige en veilige leeromgeving, actuele toepasbare kennis en persoonlijke ontwikkeling typeren voor mij de opleiding."