Lees hoe Maartje Goos de opleiding Controller heeft ervaren:

“Na een aantal jaren gewerkt te hebben begon het toch weer te kriebelen om een studie te gaan volgen. Door de goede ervaringen met Avans tijdens mijn studie HEAO-BE kwam ik al snel uit bij Avans+. Doordat ik in mijn werk een nieuwe uitdaging kreeg viel mijn oog op de opleiding Controller. Mede door het volgen van deze opleiding hoopte ik een stuk verbreding in mijn functie te krijgen.

Ten aanzien van een aantal “vanzelfsprekende” zaken heb ik een andere zienswijze ontwikkeld. Tijdens de studie werd ik als het ware uit mijn stoel van Finance Manager getild om een en ander eens in een breder perspectief te bekijken. Ik sta altijd open voor veranderingen en probeer vaak problemen vanuit een andere hoek te benaderen, maar toch merkte ik tijdens de studie dat ook ik een stukje blind was geworden voor het grotere geheel. Door het volgen van deze studie heb ik weer een extra stuk bagage op zak om breder te kunnen kijken.

Wärtsilä heeft er een medewerker door gekregen die weer helemaal enthousiast is. Ik ben door de opleiding ‘opgefrist’ en ik kan met een andere zienswijze bepaalde, nuttige discussies op gang brengen die voorheen als normaal werden behandeld.”