Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

In 2007 ben ik met de master opleiding Master in Controlling aan Avans+ gestart. Ik wilde graag een opleiding gaan volgen om mijzelf verder te ontwikkelen. De reden dat ik voor Avans+ gekozen heb, is dat mij gegarandeerd werd dat deze opleiding een optimale mix biedt tussen theorie en praktijk. Op dit moment ben ik in de afrondende fase van het “Master in Controlling” traject. Door het volgen van de opleiding Controller, de opleiding General Control en zes masterclasses heb ik door vele leermomenten een grote hoeveelheid kennis aan mijn bagage toe kunnen voegen.

De praktijk heeft voor mij uitgewezen dat de Master in Controlling opleiding van Avans+ inderdaad een optimale mix biedt tussen theorie en praktijk. In elke les en masterclass werd er veel aandacht geschonken aan theoretische verdieping. Daardoor heb ik veel theoretische benaderingen en toepassingen geleerd die ik in de dagelijkse praktijk toe kan passen.

In mijn werk als Energy Consultant bij Tensor Energy kom ik veel praktische problemen tegen die aangepakt moeten worden. Mede door het volgen van deze Masteropleiding heb ik dusdanig veel kennis opgedaan, dat ik veel beter in staat ben om mijn werk als Energy Consultant uit te voeren.

Lees meer