Lees hoe Tineke Dooms de opleiding Master in Controlling heeft ervaren:

"Ik heb een technische master op het gebied van aardwetenschappen. In mijn werk ben ik via de geografische informatiesystemen de ICT ingerold en daar kwamen steeds meer stafdomeinen bij, zoals financiën. Ik vind dat leuk en het gaat me goed af. Inmiddels weet ik zeker dat ik mijn carrière via deze ingeslagen weg wil voortzetten en dan wil ik er ook echt goed in worden. Dit was voor mij de reden om op zoek te gaan naar een passende opleiding waardoor ik mezelf verder zou kunnen ontwikkelen op het gebied van finance. Zodoende ben ik terecht gekomen bij Avans+, daar vond ik de Master in Controlling.
De keuze voor Avans+  had 2 redenen: ten eerste de inhoud die goed aansloot bij wat ik zocht. Ten tweede de modulaire opzet die mij de mogelijkheid geeft om balans te houden tussen werk, opleiding en privé.

Direct aan de slag

Vrij snel na het starten van de opleiding werd mij duidelijk dat je eigenlijk direct aan de slag kunt met dat wat je leert tijdens de bijeenkomsten. Via het onderdeel Bestuurlijke informatie voorziening (dat in iedere masterclass terugkomt) leer je een blauwdruk maken van welke risico’s bij welk type organisatie voorkomen. Dit kwam van zeer pas toen ik begin dit jaar van baan veranderde.

Ook het business project voor masterclass II, met als onderwerp Informatievoorziening, heeft zeker veel toegevoegde waarde voor mijn organisatie.. Echt een kans voor de organisatie om dit breder uit te kunnen laten zoeken door de projectgroep.

Het kost energie, het geeft energie

In het begin van zo’n business project was het even zoeken naar de juiste samenwerking, proberen grip te krijgen op de materie en tegelijkertijd ook nog een professionele aanpak op te zetten. Dit koste veel energie, maar later vielen de puzzelstukjes op zijn plek en kreeg ik er juist energie van. Ontzettend leuk en leerzaam!

Woorden als leerzaam en inspirerend typeren voor mij deze Master in Controlling"