Skip to main content

Corona update: alle lessen volledig online t/m 11 februari 2022.

Lees meer

Masterclass Strategisch en bedrijfskundig HRM

 • niveau Postbachelor
 • duur 8 maanden
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 5.795,-
Masterclass Strategisch en bedrijfskundig HRM
Iets voor jou?
 • Je bent HR-manager, HR-adviseur of P&O adviseur.
 • Je wilt de HR-strategie laten aansluiten bij de strategische doelen van jouw organisatie.
 • Je wilt leren hoe je met meer impact het managementteam kunt beïnvloeden.

Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en hebben veel impact op organisaties en haar werknemers. Dit betekent ook dat HRM-functies anders worden. De verwachting is dat HR-afdelingen kleiner worden en dat outsourcing toeneemt. Strategisch denken wordt de belangrijkste HR-competentie en de HR-afdeling zal je steeds meer moeten positioneren als een strategisch partner van de organisatie.

Werkveldadviesraad HRM

Voor onze hr opleidingen is de werkveldadviesraad HRM opgericht. Deze adviesraad heeft als doel actuele ontwikkelingen in het HR-vakgebied in een vroeg stadium te signaleren en te implementeren in onze opleidingstrajecten. De adviesraad adviseert Avans+ hoe onze HR-opleidingen nog beter kunnen aansluiten bij de actuele ontwikkelingen.

 

Lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De opleiding is bedoeld voor HR-managers, HR-adviseurs en P&O adviseurs die hun kennis op het gebied van strategisch en bedrijfskundig HRM willen vergroten.

  Werkvorm

  Werkvorm

  De opleiding is vooral praktisch ingericht, maar we besteden uiteraard ook voldoende aandacht aan relevante literatuur en theorie. Je werkt gedurende de opleiding aan een integrale businesscase. Je doet dit niet alleen, want je krijgt ondersteuning van onze docenten uit de praktijk. Onze insteek is dat je het geleerde direct kunt toepassen in jouw eigen praktijk en daarom is er veel ruimte voor eigen inbreng.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding bestaat uit 12 bijeenkomsten van 6 uur. Deze vinden eens per 2 weken plaats. Het is mogelijk de opleiding op maandag als middag-/avondvariant te volgen. Daarnaast dien je rekening te houden met een studiebelasting van gemiddeld 6 uur zelfstudie per week.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de Masterclass Strategisch en bedrijfskundig HRM zijn als volgt: 

  • Opleidingskosten: € 5.795,-
  • Boeken: circa € 134,-. Deze schaf je zelf aan
  • Arrangementskosten: € 600,-

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  In termijnen betalen

  Het is mogelijk om het cursusgeld in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 4 maandelijkse termijnen van €1.460,-. Overige kosten worden bij de eerste termijn geïncasseerd.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het diploma masterclass Strategisch en bedrijfskundig HRM.

  Resultaat

  Resultaat

  Na het afronden van de opleiding ben je in staat om een HR-strategie in jouw organisatie te ontwikkelen en te implementeren. Je kunt een HR-beleid en bijbehorende activiteiten onderbouwen en kwantificeren met behulp van bedrijfskundige tools en HR ken- en stuurgetallen. Je versterkt jouw positie in het managementteam en in de rest van de organisatie.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
  • Het geheim achter het succes van de opleidingen van Avans+ ligt volgens mij met name in de praktijkgerichtheid. De opleidingen zijn gericht op het bereiken van direct toepasbare kennis.

   Rutger Verbeet
   Docent Bedrijfskundig HRM
  • Behalve dat de opleiding inhoudelijk een goed programma heeft, was de opleiding ook plezierig om te volgen. Vooral de zinvolle interactie tussen mededeelnemers gedurende het jaar was prettig.

   Wouter van de Loo
   HR Manager
  Download brochure Inscrijven