Skip to main content

HR advies

(6 OPLEIDINGEN )
HR advies
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • De docent haalt het beste uit de cursisten naar voren. Hierdoor ontstaat het vertrouwen dat je nodig hebt en de ontwikkeling die nodig is om de opleiding succesvol af te ronden. 

  testimonial-hrm-jacquelinemeuken
  Jacqueline Meuken
  HR Adviseur
 • De opleiding Loopbaanadvisering door HR heeft voor mij geresulteerd in meer inzicht in het vak: professionele advisering over loopbaanmogelijkheden van een individuele cliënt.

  testimonial-hrm-corinebluyssen
  Corine Bluyssen
  HR Adviseur
 • De opleiding geeft veel ruimte voor de praktijk. Theorie komt wel aan de orde, maar de opdrachten, ervaringen uitwisselen, leren van elkaar heeft voor mij het plaatje compleet gemaakt. 

  testimonial-hrm-liannevanwanrooy
  Lianne van Wanrooy
  Beleidsmedewerker
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Het kan vrij lastig zijn: uw hr advies goed overbrengen richting het management van uw organisatie. Of het op een juiste manier coachen van medewerkers zodat zij weer gemotiveerd raken. Met de hr adviseur opleidingen van Avans+ wordt u de hr adviseur die u wílt zijn!

Van hr medewerker naar hr adviseur

Wanneer organisaties kiezen voor integraal management of voor de invoering van shared service centers, verandert de rol van interne hr medewerkers vaak naar die van hr adviseur. Hierbij wordt coaching en advisering steeds belangrijker. Gelukkig biedt Avans+ diverse postbacheloropleidingen aan rondom adviserende en coachende vaardigheden.

Inhoud van onze opleiding hr adviseur

In onze hr adviseur opleiding leert u uw advies bedrijfskundig te onderbouwen, zodat u actief en op tactisch niveau mee kunt denken over organisatieveranderingen. We bieden verschillende opleidingen voor de hr adviseur, namelijk Adviseren en coachen voor de HR-adviseur, Bedrijfskundig hrm en HR en organisatieverandering. De postbacheloropleiding Loopbaancoaching door HR, focust zich op het vormgeven van een loopbaantraject waarin u een medewerker kunt begeleiden.

Praktijkgerichte cursus hr adviseur met ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat u echt wat met uw opleiding hr adviseur kunt doen in uw dagelijkse praktijk. Daarom zijn al onze opleidingen sterk praktijkgericht: u kunt tijdens uw opleiding hr adviseur al met de opgedane kennis en adviesvaardigheden aan de slag. Gedurende uw leertraject wordt u begeleid door docenten met ruime praktijkervaring. Dit zijn professionals die weten hoe het is om in uw schoenen te staan. De combinatie van praktijkgerichtheid en ervaren praktijkdocenten zorgt ervoor dat u het meeste rendementen uit uw hr adviseur opleiding kan halen. U kunt uw adviesvaardigheden als hr adviseur optimaal toepassen in uw praktijk. Ben je benieuwd wat onze (oud-) deelnemers zeggen over de opleiding hr adviseur? Bekijk dan onze referentiepagina.

Werkveldadviesraad HRM

Voor onze hr opleidingen is de werkveldadviesraad HRM opgericht. Deze adviesraad heeft als doel actuele ontwikkelingen in het hr vakgebied in een vroeg stadium te signaleren en te implementeren in onze opleidingstrajecten. De adviesraad adviseert Avans+ hoe onze hr opleidingen nog beter kunnen aansluiten bij de actuele ontwikkelingen.

Neem gerust contact op over onze hr adviseur opleiding

Interesse in een cursus hr adviseur of wilt u een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding hr adviseur het best bij uw ontwikkeling past? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer